Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
beyler olay iran menşeli diye ah vah etmeye gerek yok dünyanın her yerinde bu ve benzeri olaylar yaşanmaktave insanlık adına utanç verici olmaktadır.tarih boyunca islamda hizipleşme çıkaran ve türk milleti için daima bir tehdit unsuru olan irandaki akıl almaz oalyları bir yana bırakalım.türkiyemize bakalım.daha 2 gün önce basında esirgeme kurumlarında engelli kıza tecavüz olayı 3,5 aylık hamile bırakma ve denetimlerde anlaşılmasın diye van a siirt e kaçırma kaza olunca haber ortaya çıkmış.ülkemizin akıl almazlarına kafa yoralım nerede hatalarımız var toplumsal olarak araştıralım.
tam ben yazıyordum ki yorumunu okuyunca durdum. aynen katılıyorum...
Bu irandada olabilir arabistandada olabilir ve bizdede oluyor maalesef...
ama iran da olunca yılların önyargısı tavanyapıyor bir anda...buda malum kartel medyanın (sonuna kadar vatan perver olan medyanın, asla yabancı sermayeye ve farklı güçlere asla taviz vermeyen mübarek medyamızın) başsayfasında yayınlanmakta... :45::45::45::45::45::45::45::45:
iran ne kadar islam ülkesi olsada şeriatla yönetilen ülkelerde hatalar yanlışlıklar, suçlular olmamışmıdır?
asrı saadet devrinde Dahi olmuş idi...bu o zamanki sahabe efendilerimizide kötelemek hakkınımı bize verir?
selametle...