Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İsrail operasyonu başlattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 İsrail operasyonu başlattı

Libya gemisinin akıbetini tüm dünya merak ediyor

Gazze'ye yardıma giden Libya gemisi ile ilgili İsrail müdahale kararı aldı.

İsrail donanmasına ait bir savaş gemisi yardım gemisinin önünü kesti ve geminin rotasını Mısır'ın el-Arish limanına doğru değiştirmesi talep edildi.

Kaddafi'nin oğluna ait yardım kuruluşu (The Gadhafi International Charity and Development Foundation) yaptığı açıklamada yardım gemisinin rotasını değiştirmeyeceğini ve direkt Gazze'ye gideceğini bildirdi.

Yardım vakfı internet sitesinde çevrelerinde sürekli kendilerini izleyen İsrail menşeili gemiler olduğunu açıkladı.

Henüz yardım vakfını kesin tavrını belirtmesine dair İsrail askeri yetkililerinden yapılan resmi bir açıklama olmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu israil sonunda basına belayı alacak ama ne zaman bilmiyorum

İSRÂ SÛRESİ
    (4) Biz, Kitap'ta (Tevrat'ta) İsrailoğullarına, "Yeryüzünde muhakkak iki defa bozgunculuk yapacaksınız ve büyük bir kibre kapılarak böbürleneceksiniz" diye hükmettik
    Konu umut55 tarafından (13-07-2010 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayet_i kerime herşeyi anlatıyor Allah senden razı olsun yeter ki gönüller açık olsun herkes gereken mesajı alır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu israil sonunda basına belayı alacak ama ne zaman bilmiyorum

isrâ sûresi
    (4) biz, kitap'ta (tevrat'ta) israiloğullarına, "yeryüzünde muhakkak iki defa bozgunculuk yapacaksınız ve büyük bir kibre kapılarak böbürleneceksiniz" diye hükmettik
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazıklar olsun 7 milyon bir nüfusu var ve kimse kafa tutamıyor şimdi herkes Hitlere küfreder neden kökünü kurutmadın bunların diye.Adolf Hitler çok akıllı biriymiş ama Amerikan domuzları yaşatmadı adamı şimdi ise g.t kadar bir devlet geleni geçeni .......r

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birgün onlarda batacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kabul etmek lazım..adamlar akıllı... Ve vizyonları var... bunada deli gibi bağlılar... (arzımevud)
    dindarlar...dinlerine bağlılar... (taviz yok)
    acımasızlar çoluk çocuk demeden katledebiliyorlar...
    ve organizeler... el atmadıkları ülke yok... adamları olmayan memleket yok... ve tüm adamlar mutlak itaat içerisinde... malesef bizdede var bu adamlardan... terör yardım gemisi baskını ile tavan yaptı?
    hadi beni ikna edin bu işlerin (pkk dan bahsediyorum) içinde israil olmadığına
    masonlar, sabetaycılar, prizma ve rotary klupleri, dernekler vs.vs.vs israilin hizmetindeler...
    bunları yapmak için beyin lazım...
    ee bizimde bu hale düşmemiz için beyinsiz olmamız lazım... ki bu haldeyiz...
    evet 7 milyon un yaptığı şeye bak... kolumuzu bile kaldıramıyoruz... hiç ummadığımız yerden geliyor darbe...
    biz güçlüyüz...sürekli susuyoruz...
    müslümanız...camiye cumadan cumaya gideriz...
    merhametliyiz...30000 kişinin katilini dahi besliyoruz...hemde orta halli bir vatandaştan daha kıyak...
    organizemiyiz? birbirimizle kavga etmekten iş yapamıyoruz...(kurumlardan bahsediyorum)
    eğitim seviyemiz belli...20-30 yılda biri çıkıyor akıllı..oda ya trafik kazası ile gidiyor yada aniden kriz geçiriyor rahmetli oluyor ne hikmetse...
    ve vurdum duymaz bir halde düşmanımızı bile bile yanında yer alıyoruz..
    hey yarabbim...bu ülkenin batması için daha ne lazım? (gerçi burnumuz b.ktan çıkmıyor yaa)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye bu oktan politikayla israile iki yüzlü politika izliyor numan kurtulmuş saadet partisi genel başkanı ne diyor israili sevmiyoruz diyorlar 3 tane anlaşma imzalıyorlar numan kurtulmuş onların içinden gelen biri
    si olalrak dediğine inanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kabul etmek lazım..adamlar akıllı... Ve vizyonları var... bunada deli gibi bağlılar... (arzımevud)
    ve organizeler... el atmadıkları ülke yok... adamları olmayan memleket yok... ve tüm adamlar mutlak itaat içerisinde... malesef bizdede var bu adamlardan... terör yardım gemisi baskını ile tavan yaptı?
    masonlar, sabetaycılar, prizma ve rotary klupleri, dernekler vs.vs.vs israilin hizmetindeler...
    evet 7 milyon un yaptığı şeye bak... kolumuzu bile kaldıramıyoruz... hiç ummadığımız yerden geliyor darbe...
    merhametliyiz...30000 kişinin katilini dahi besliyoruz...hemde orta halli bir vatandaştan daha kıyak...
    organizemiyiz? birbirimizle kavga etmekten iş yapamıyoruz...(kurumlardan bahsediyorum)
    eğitim seviyemiz belli...20-30 yılda biri çıkıyor akıllı..oda ya trafik kazası ile gidiyor yada aniden kriz geçiriyor rahmetli oluyor ne hikmetse...
    hey yarabbim...bu ülkenin batması için daha ne lazım? (gerçi burnumuz b.ktan çıkmıyor yaa)
    selametle...
    hocam dediklerine imza atılr
    israilde hırsız yapan babanızda olsa yargılanıyor deşifre ediliyor orada herşey gercekten vatan ve birey için bizde zihniyet hep bana ilkelere bağlı adamlar milletlerini tanıyor kemikleşmiş yapıları var bakın bize peygamber efendimizden sonra mezhepler savaşlar oynamak kolay sonra biztürklerde de durum aynı hergesin kendine özgü demokrasi ve adalet anlayışından bir eğitim politikası olmayan devletten ne beklenir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selametle...
    :45: :45:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri