Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýsrail operasyonu baþlattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Ýsrail operasyonu baþlattý

Libya gemisinin akýbetini tüm dünya merak ediyor

Gazze'ye yardýma giden Libya gemisi ile ilgili Ýsrail müdahale kararý aldý.

Ýsrail donanmasýna ait bir savaþ gemisi yardým gemisinin önünü kesti ve geminin rotasýný Mýsýr'ýn el-Arish limanýna doðru deðiþtirmesi talep edildi.

Kaddafi'nin oðluna ait yardým kuruluþu (The Gadhafi International Charity and Development Foundation) yaptýðý açýklamada yardým gemisinin rotasýný deðiþtirmeyeceðini ve direkt Gazze'ye gideceðini bildirdi.

Yardým vakfý internet sitesinde çevrelerinde sürekli kendilerini izleyen Ýsrail menþeili gemiler olduðunu açýkladý.

Henüz yardým vakfýný kesin tavrýný belirtmesine dair Ýsrail askeri yetkililerinden yapýlan resmi bir açýklama olmadý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu israil sonunda basýna belayý alacak ama ne zaman bilmiyorum

ÝSRÂ SÛRESÝ
    (4) Biz, Kitap'ta (Tevrat'ta) Ýsrailoðullarýna, "Yeryüzünde muhakkak iki defa bozgunculuk yapacaksýnýz ve büyük bir kibre kapýlarak böbürleneceksiniz" diye hükmettik
    Konu umut55 tarafýndan (13-07-2010 Saat 17:06 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayet_i kerime herþeyi anlatýyor Allah senden razý olsun yeter ki gönüller açýk olsun herkes gereken mesajý alýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu israil sonunda basýna belayý alacak ama ne zaman bilmiyorum

isrâ sûresi
    (4) biz, kitap'ta (tevrat'ta) israiloðullarýna, "yeryüzünde muhakkak iki defa bozgunculuk yapacaksýnýz ve büyük bir kibre kapýlarak böbürleneceksiniz" diye hükmettik
    :45::45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazýklar olsun 7 milyon bir nüfusu var ve kimse kafa tutamýyor þimdi herkes Hitlere küfreder neden kökünü kurutmadýn bunlarýn diye.Adolf Hitler çok akýllý biriymiþ ama Amerikan domuzlarý yaþatmadý adamý þimdi ise g.t kadar bir devlet geleni geçeni .......r

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birgün onlarda batacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kabul etmek lazým..adamlar akýllý... Ve vizyonlarý var... bunada deli gibi baðlýlar... (arzýmevud)
    dindarlar...dinlerine baðlýlar... (taviz yok)
    acýmasýzlar çoluk çocuk demeden katledebiliyorlar...
    ve organizeler... el atmadýklarý ülke yok... adamlarý olmayan memleket yok... ve tüm adamlar mutlak itaat içerisinde... malesef bizdede var bu adamlardan... terör yardým gemisi baskýný ile tavan yaptý?
    hadi beni ikna edin bu iþlerin (pkk dan bahsediyorum) içinde israil olmadýðýna
    masonlar, sabetaycýlar, prizma ve rotary klupleri, dernekler vs.vs.vs israilin hizmetindeler...
    bunlarý yapmak için beyin lazým...
    ee bizimde bu hale düþmemiz için beyinsiz olmamýz lazým... ki bu haldeyiz...
    evet 7 milyon un yaptýðý þeye bak... kolumuzu bile kaldýramýyoruz... hiç ummadýðýmýz yerden geliyor darbe...
    biz güçlüyüz...sürekli susuyoruz...
    müslümanýz...camiye cumadan cumaya gideriz...
    merhametliyiz...30000 kiþinin katilini dahi besliyoruz...hemde orta halli bir vatandaþtan daha kýyak...
    organizemiyiz? birbirimizle kavga etmekten iþ yapamýyoruz...(kurumlardan bahsediyorum)
    eðitim seviyemiz belli...20-30 yýlda biri çýkýyor akýllý..oda ya trafik kazasý ile gidiyor yada aniden kriz geçiriyor rahmetli oluyor ne hikmetse...
    ve vurdum duymaz bir halde düþmanýmýzý bile bile yanýnda yer alýyoruz..
    hey yarabbim...bu ülkenin batmasý için daha ne lazým? (gerçi burnumuz b.ktan çýkmýyor yaa)
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiye bu oktan politikayla israile iki yüzlü politika izliyor numan kurtulmuþ saadet partisi genel baþkaný ne diyor israili sevmiyoruz diyorlar 3 tane anlaþma imzalýyorlar numan kurtulmuþ onlarýn içinden gelen biri
    si olalrak dediðine inanýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kabul etmek lazým..adamlar akýllý... Ve vizyonlarý var... bunada deli gibi baðlýlar... (arzýmevud)
    ve organizeler... el atmadýklarý ülke yok... adamlarý olmayan memleket yok... ve tüm adamlar mutlak itaat içerisinde... malesef bizdede var bu adamlardan... terör yardým gemisi baskýný ile tavan yaptý?
    masonlar, sabetaycýlar, prizma ve rotary klupleri, dernekler vs.vs.vs israilin hizmetindeler...
    evet 7 milyon un yaptýðý þeye bak... kolumuzu bile kaldýramýyoruz... hiç ummadýðýmýz yerden geliyor darbe...
    merhametliyiz...30000 kiþinin katilini dahi besliyoruz...hemde orta halli bir vatandaþtan daha kýyak...
    organizemiyiz? birbirimizle kavga etmekten iþ yapamýyoruz...(kurumlardan bahsediyorum)
    eðitim seviyemiz belli...20-30 yýlda biri çýkýyor akýllý..oda ya trafik kazasý ile gidiyor yada aniden kriz geçiriyor rahmetli oluyor ne hikmetse...
    hey yarabbim...bu ülkenin batmasý için daha ne lazým? (gerçi burnumuz b.ktan çýkmýyor yaa)
    selametle...
    hocam dediklerine imza atýlr
    israilde hýrsýz yapan babanýzda olsa yargýlanýyor deþifre ediliyor orada herþey gercekten vatan ve birey için bizde zihniyet hep bana ilkelere baðlý adamlar milletlerini tanýyor kemikleþmiþ yapýlarý var bakýn bize peygamber efendimizden sonra mezhepler savaþlar oynamak kolay sonra biztürklerde de durum ayný hergesin kendine özgü demokrasi ve adalet anlayýþýndan bir eðitim politikasý olmayan devletten ne beklenir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    selametle...
    :45: :45:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri