REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: "Elano'yu satıyoruz hocam"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "Elano'yu satıyoruz hocam"

Hollandalı teknik direktör yönetimin sambacı yıldızı satmasına karşı çıktı. Ancak, Polat’ın kararlı olduğu, Elano’yu isteyen Juventus’la masaya oturmaya hazırlandığı vurgulandı!

HTSPOR

Frank Rijkaard, yönetimin satmayı planladığı Brezilyalı Elano Blumer konusunda bir kere daha tavrını ortaya koydu. Dünya Kupası’nda oynadığı futbol ve attığı gollerle yıldızlaşan sambacının satılmasına karşı çıkan Galatasaray’ın Hollandalı çalıştırıcısının, “Yeni sezonda bütün oyun planlarımı Elano’nun üzerine kuracağım. Keita’yı sattınız ama Elano’yu sattırmam” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Rijkaard’ın bu tavrı karşısında çıkmaza düşen Sarı-Kırmızılı yönetimin, tecrübeli hocayı ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

POLAT’TAN SEZGİN’E UYARI GELDİ
    Rijkaard’ın ısrarına rağmen Başkan Adnan Polat ve yönetiminin, Elano’nun yerini alabilecek alternatif bir isim aradığı vurgulandı. Keita’nın satılmasıyla doğan krize Pino’yu transfer ederek çözüm bulmaya uğraşan Cimbom, Elano için özellikle İtalyanlar’dan gelen teklifleri kaçırmak istemiyor. Juventus’un, yakından ilgilendiği Elano için 10 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı öne sürülürken, yönetim bu işi Rijkaard’ın gönlünü alarak çözmenin hesabını yapıyor. Polat’ın bu konuda Adnan Sezgin’e direktif verdiği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

satın satın alayını satın hatta takımı komple satın bizde reciver kart bilmem ne geri verip kurtulalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kullandığı öğrenildi.

ifade edildi.

direktif verdiği belirtildi.

şu ifadeler olan haberlere kıl oluyorum yaa.
    kimden nasıl öğreniyorsunuz. nasıl uyduracağınızı bilmiyorsunuz.
    bide HTSPOR kim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

şu ifadeler olan haberlere kıl oluyorum yaa.
    kimden nasıl öğreniyorsunuz. nasıl uyduracağınızı bilmiyorsunuz.
    bide HTSPOR kim.
    habertürk spor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri asabi gördüm seni şu sıralar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri asabi gördüm seni şu sıralar
    tatil bitiyor ondandır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri