REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: bende geldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende geldım

beni orda yanlız bıraktınız şaban gibi ordaydım boşuna 4 saatim gitti Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :sadd: :sadd: :sadd:
    Konu Admin tarafından (03-01-2006 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse saglık olsun hoşgeldin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Senin kide bir şeymi.

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı
    beni orda yanlız bıraktınız şaban gibi ordaydım boşuna 4 saatim gitti Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :sadd: :sadd: :sadd:
    seninkide birşeymi... Ben dün gün boyu mesaj hazırlayıp saatlerce foruma canlılık katacağım diye habire mesaj yazdım ya. Hiç olmazsa sen çayını içip otobüs beklemişsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri