Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sabih Kanadoğlu: güçlerinizi birleştirin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adam çok şeyler yaptı...ama halk için değil...
    halen bişeyler yapma çabasında ve yine halk için değil gibi geliyor...
    halk derken çoğunluktan bahsediyorum..bazı kesimler için çok çok çok şeyler yaptı, orası amenna...
    selametle...
    Kanadoğlu halk için birşey yapmaz osmann kardeş. o ve onun gibilerin derdi biravuç tuzu kuru kesimin huzuru kaçmasın. halkdan ona ne. onların derdi halkı köle gibi kullanmak. kukla gibi parmaklarında oynatmak.hiç kimseye birşey dediğimiz yok.kişi sevdiğiyle beraberdir hadisi şerifi ni düşünüyorum ve ben bu ve bunun gibi adamları sevmiyorum. bu dünyadada ahiretdede ALLAH beni onlardan uzak eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hukuksuz adalet olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mahşere kadar EVET kere EVET..! Kılıçdaroğluna inat,EVET..! Kanadoğluna inat,EVET..!
    BDP ye,bölücülere inat,EVET..! Hasan Gerçeker'e inat,EVET..! Kadir Özbek'e inat,EVET
    Abdurahman Yalçınkaya'ya inat,EVET..! Ergenekon'a,çetelere,zorbalara,inançsızlara,islam düşmanlarına,beceriksiz darbe mühendislerine inat,EVET..! sonsuza kadar EVEEEEEEEET..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adam çok şeyler yaptı...ama halk için değil...
    halen bişeyler yapma çabasında ve yine halk için değil gibi geliyor...
    halk derken çoğunluktan bahsediyorum..bazı kesimler için çok çok çok şeyler yaptı, orası amenna...
    selametle...
    recep bey ve saz arkadaşları halk için çokşey yaptı ama değil mi hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşadığım sürece HAYIR recep beye HAYIR güle HAYIR adaletten kaçıp amerikada yan gelen yatanlara HAYIR yalnız kendilerine müslüman olanlara HAYIR dansözlere HAYIR kendini herşeyin üstünde görenlere HAYIR hayatları boyun ca CUMHURİYETle hesaplaşma günü için yaşayan içleri kin dolu insanlara HAYIR sonsuzda hayırlara gerek duymayacağım için yaşadığım sürece din istismarıyla insanları sömürenlere HAYIIIIIIIIIIIIIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digix21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mahşere kadar EVET kere EVET..! Kılıçdaroğluna inat,EVET..! Kanadoğluna inat,EVET..!
    BDP ye,bölücülere inat,EVET..! Hasan Gerçeker'e inat,EVET..! Kadir Özbek'e inat,EVET
    Abdurahman Yalçınkaya'ya inat,EVET..! Ergenekon'a,çetelere,zorbalara,inançsızlara,islam düşmanlarına,beceriksiz darbe mühendislerine inat,EVET..! sonsuza kadar EVEEEEEEEET..!
    kendini bu kadara kasma yav altı üstü evet diyecen :=), bende hayır diyecem
    ben şu gemicik ve korumalı villa mevzuna çok takıldım bundan dolayı hayır diyecem ,birde şehitlerimize kelle, ve askerimize yan gelip yatma meselesi, baya kafama takılıyor:=), hele hele eşkiyaları davul zurnayla karşılama meselesi bu evet oyumuzu isteyenler tarafından açılım olarak değerlendirilmişti.. bu mevzudan dolayıda hayır.
    Konu gacvokem tarafından (17-07-2010 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonukadar sabih kanadoğlu bu ülkeiçin önemli bir şahsiyettir oyüzden yürekten hayır türkiye haydi gönün sandığa akpyi kendini kurtarma anayasası haydi türkiye gösterkendini yürekten hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir "hokkabaz" filmi vardı..........
    afişinde cem yılmazın resmini alıp....foto montajla....sabih kanadoğlunu koymuşlardı......
    cuk oturmuştu...........

bu ülkenin hokkabazlarına.....
    uğur dündar'ın....
    ulusalcıların......
    ergenekonun ......
    avukatlarını iyi bilmek....iyi görmek gerek.........
    kim hokkabaz ...kim değil doğru teşhis etmek gerek.........

bu ülkenin gerçek hokkabazlarıyla....bırakın yerli gavurcuklarımızı.....pkk ve israil bile gurur duyuyor....

ve ne yaman çelişkidir ki.......bdp....mhp....chp....dsp....sabih kanadoğlu....demirel.....dindoruk.....ergenekon....pkk....israil............aynı yerde buluşuyor....
    sakın bunlar bir araya gelemez demeyin....bakın nasılda bu sivil anayasaya hayırcılar bir araya geldiler..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyasal oldugunun bir göstergesidir chp asıl derdi yargının tam bagımsız olmasıdır yeni anayasadan sonra her istedigi şeyi iptal ettiremiyecek anayasa evet demek akp ye evet demek degildir ben evet diyecegim çünkü ben darbeye işkenceye ve hukuksuzluga hayır dıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyasal oldugunun bir göstergesidir chp asıl derdi yargının tam bagımsız olmasıdır yeni anayasadan sonra her istedigi şeyi iptal ettiremiyecek anayasa evet demek akp ye evet demek degildir ben evet diyecegim çünkü ben darbeye işkenceye ve hukuksuzluga hayır dıyorum
    şimdi hapisde yatan ergenekoncular 2seneyi geçti diğer darbeciler hep beraat etti enbüyük işkence aclık yoksulluk işsizlik bunlara çözüm bulamıyanlar iş kendi eşrafları olunca cok marifetli oluyorlar ama bunlar sizi ilgilendiriyormu bilemem
    durmak yok yola devam ak parti

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri