Pkk yı habura getirip özel mahkeme kurup serbest bırakan akp nin getirmiş olduğu anayasa değişikli paketine inanmadığım için HAYIR diyorum
Pkk yı habura getirip özel mahkeme kurup serbest bırakan akp nin getirmiş olduğu anayasa değişikli paketine inanmadığım için HAYIR diyorum
ne alaka anayasayla bu olyın. daha neyin ne olcağını bilmeden sırf akparti yapıyo diye hayır..pakedin içinde ne var ne gibi değişiklik getiriyo bimeden karalama..
tabi suc akpartide neyimize lazım bizim anayasa akıl veren sabih dedemiz var ergonekonla bir olup memleketi iyi idere ediyolardı..şimdi ***findenmi yoksa memleketi cok sevdiğindenmi yırtınıyo..ha suda dip not olsun sabih dedemizin damadı paüde rektördur ahmet n.sezer c.başkanlığında rektör olarak secilmemiş atanmıştır. ozaman işine geldiği için hukuktan falan bahsetmedi böle yırtınmadı bunuda bilin..
ne alaka diye yazıp adama fırça atıyorsun
(bu refarandumda da görüldüki chp=mhp=bdp(apo)=sabih kanadoğlu=hayır..memleketi kaoso sokmak için ne yapacaklarını bilemiyn bi grup..bunlara ve bu gibilerinin yaptığı 82 anayasına inat sonuna kadar evet.. )
peki bu yazı sana ait değilmi sen kendinde böyle bir hakkı nasıl buluyorsan adamda böyle bir yazı yazar yok chp eşittir mhp eşittir apo falan burada bende hayır diyeceğim sen ne hakla beni apocu yapıyorsun böyle bir hakkı böyle bir saygısızlığı size kim veriyor
bu kadar apo dan nefret bdp den nefret ediyordunuz da bu şerefsiz köpekler sınırda davulla zurna ile yalakalıkla karşılanırken neden sesiniz soluğunuz çıkmadı demezlermi adama şimdi mi aklına geldi apo ile bdp![]()
hersey bi yana sen ve diğer hayır diğenler bu anayasanın değişikliğinin neyine hayır diyosunuz bi onu öğrenelim..hiç bi anayasa yokturki ülkedeki işsizliğe yoksulluğa çözum getirsin.öyle olsaydı şimdiye batık durumdaki yunanistan coktan o işe girerdi..burda gördüğüm üzere baykal gibi akparti anayasa değişikliği hazırlığında iken olmaz yapamazlar içeriği iyi olsa bile bu fırsatı vermicez tarzında acıklamalar vardı. faydası olsada akparti yapıyosa hayır onlara yaramasın biz yaparız zihniyeti var.
ve ayrıca bu taslağı değil akparti hangisi yaparsa yapsın ben evet oyu veririm diyorum..
peki hayır diyenler kim yaparsa yapsın biz sonuna kadar hayır diyeceğiz deriz diye biliyolarmı cok merak ediyorum..özelliklede hangi maddelerine bi öğrenelim..
arkadaşım ben evet yada hayır demiyorum yazıma iyi bakar ve okursan orada mhp eşittir chp eşittir pkk ve apo ve dtp demişsin bende diyorumki bir tek akp ve sevenleri vatan evladı akp dışındakiler pkk yanlısı ve vatan hainimidir ve sormuşum sen bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun diye senin evet oyu kullanman seni benden daha fazlamı vatansever yapıyor ???
ben bunu merak ediyorum yada ben hayır dediğim zaman pkk ve apo yanlısımı oluyorum bunumu söylemek istiyorsun parti sevdası ayrıdır vatan sevdası ayrıdır ben sadece bunu söylüyorum ve bu tür söylemler yakışı kalmıyor adam yazı yazmış demişki ben sınırdaki pkk lıya halay çektirenlere hayır diyorum sen adama fırça atarcasına bu referandumun bununla ne alakası var diye yazmışsın arkasındaki yazıda mhp eşittir chp eşittir pkk dtp yazmışsın peki bunun konu ile ne alakası var!!
yani ben bu olayda hayır yada evet desem sizlerden daha azmı yada daha çokmu vatanımı ve bayrağımı seveceğim bunu soruyorum ve ekliyorum o da senin yazına binayen bu referandum önce neden dtp ve pkk şerefsizlerine bu denli tepki göstermezken şimdi bu şekilde vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorsunuz!!
Konu veyselbakan tarafından (19-07-2010 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri