REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sabih Kanadoğlu: güçlerinizi birleştirin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamın ismi SABİT yani 50 yıl öncesine sabitlenmiş..altmışlardan yetmişlerden yukarı çıkamıyor,12 eylülde birkez ****eni buldu o kadar..oda evrenin hatırına...
    bu adam senaryasonu iyi çalışmış tiyatro sanatçısı gibi aynı dekorun önünde aynı oyunu oynayıp papağan gibi aynı sözlerle seyirciden alkış bekliyor...yok sabit yok millet bıktı artık,salon boşaldı birkaç uyuyan ve sarhoştan başka kimse kalmadı sabit,artık pc var net var yüzlerce insanın uyumasını engelleyen tv kanalı var şu var bu var..git artık huzur evinede milletin huzurunu daha fazla bozmadan....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın dostum mhp ile tabanını ayırmak lazım. başta rahmetli Aparsalan TÜRKEŞ zamanında bu 82 anayasını değiştirmek için kolsyon hukumetine destek vermiştir.
    ben anlatmayayım bu linkte kendi ağzından dinleyelim ne dediğini.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sayın ALPARSLAN TÜRKEŞin böyle düşündüğünü zaten biliyordum ama link verdiğin için teşekkür ederim
    belki bazılarının aklı başına gelir
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    recep bey ve saz arkadaşları halk için çokşey yaptı ama değil mi hocam
    bu adamla başbakanı neden karşılaştırıyorsun?
    ben bu adam hakkındaki yorumumu yaptım.... mesele başbakan olsaydı onada yapardım... her fırsatta ve her konuda işi hükümete dayıyorsun...
    benim bu konu hakkında anlatmak istediğimi beydemir abi daha açık anlatmış...
    Evet bu adam bir takım tuzu kuruların rahatı kaçmasın diye uğraştı ömrü boyunca...Bence bu böyle...haa tayyip bey için bir konu aç, onun hakkındada yazalım...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alaka anayasayla bu olyın. daha neyin ne olcağını bilmeden sırf akparti yapıyo diye hayır..pakedin içinde ne var ne gibi değişiklik getiriyo bimeden karalama..
    tabi suc akpartide neyimize lazım bizim anayasa akıl veren sabih dedemiz var ergonekonla bir olup memleketi iyi idere ediyolardı..şimdi ***findenmi yoksa memleketi cok sevdiğindenmi yırtınıyo..ha suda dip not olsun sabih dedemizin damadı paüde rektördur ahmet n.sezer c.başkanlığında rektör olarak secilmemiş atanmıştır. ozaman işine geldiği için hukuktan falan bahsetmedi böle yırtınmadı bunuda bilin..
    ne alaka diye yazıp adama fırça atıyorsun

(bu refarandumda da görüldüki chp=mhp=bdp(apo)=sabih kanadoğlu=hayır..memleketi kaoso sokmak için ne yapacaklarını bilemiyn bi grup..bunlara ve bu gibilerinin yaptığı 82 anayasına inat sonuna kadar evet.. )

peki bu yazı sana ait değilmi sen kendinde böyle bir hakkı nasıl buluyorsan adamda böyle bir yazı yazar yok chp eşittir mhp eşittir apo falan burada bende hayır diyeceğim sen ne hakla beni apocu yapıyorsun böyle bir hakkı böyle bir saygısızlığı size kim veriyor

bu kadar apo dan nefret bdp den nefret ediyordunuz da bu şerefsiz köpekler sınırda davulla zurna ile yalakalıkla karşılanırken neden sesiniz soluğunuz çıkmadı demezlermi adama şimdi mi aklına geldi apo ile bdp

Kullanıcı Bilgi Menüsü

darbeye işkenceye elbetteki hayır ama bu yasalar neyi getiriyor,neyi götürüyor anlamak lazım, oturup incelemek lazım hangi demokrasiyi getiriyor, memura grev hakkı veriyormu yoksa mevcut haklaırııdamı alıyor, emekliyi 1. sınıf insan olalar kabul ediyormu, yoksulluğun kader olmadığını kabul ediyormu, hırsızlıkların öğnünü kesiyormu ,seçim barajını indiriyormu (CHP önerge verdi destekliyormu),Millet vekili dokunulmazlığın kaldırıyormu , hangisi demokrasi ? .sadece kendi suçlarından kaçmak için yandaş yargı yaratmak istiyor.türk halkı aptaldır dercesine HAPI YUTTURMAYA çalışmıyormu .ortak bir anayasa hazırlamaktan korktular elbet diğer partiler daha demokratik bir anayasa isterler diye kendileri pişirdiler kendileri ve yandaşları yesinler.ben gerçek demokratik bir ülke istiyorum ,akp'nin gılikoz bulamacına batırlmış hapına hayır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kesmin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    darbeye işkenceye elbetteki hayır ama bu yasalar neyi getiriyor,neyi götürüyor anlamak lazım, oturup incelemek lazım hangi demokrasiyi getiriyor, memura grev hakkı veriyormu yoksa mevcut haklaırııdamı alıyor, emekliyi 1. sınıf insan olalar kabul ediyormu, yoksulluğun kader olmadığını kabul ediyormu, hırsızlıkların öğnünü kesiyormu ,seçim barajını indiriyormu (CHP önerge verdi destekliyormu),Millet vekili dokunulmazlığın kaldırıyormu , hangisi demokrasi ? .sadece kendi suçlarından kaçmak için yandaş yargı yaratmak istiyor.türk halkı aptaldır dercesine HAPI YUTTURMAYA çalışmıyormu .ortak bir anayasa hazırlamaktan korktular elbet diğer partiler daha demokratik bir anayasa isterler diye kendileri pişirdiler kendileri ve yandaşları yesinler.ben gerçek demokratik bir ülke istiyorum ,akp'nin gılikoz bulamacına batırlmış hapına hayır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alaka diye yazıp adama fırça atıyorsun

(bu refarandumda da görüldüki chp=mhp=bdp(apo)=sabih kanadoğlu=hayır..memleketi kaoso sokmak için ne yapacaklarını bilemiyn bi grup..bunlara ve bu gibilerinin yaptığı 82 anayasına inat sonuna kadar evet.. )

peki bu yazı sana ait değilmi sen kendinde böyle bir hakkı nasıl buluyorsan adamda böyle bir yazı yazar yok chp eşittir mhp eşittir apo falan burada bende hayır diyeceğim sen ne hakla beni apocu yapıyorsun böyle bir hakkı böyle bir saygısızlığı size kim veriyor

bu kadar apo dan nefret bdp den nefret ediyordunuz da bu şerefsiz köpekler sınırda davulla zurna ile yalakalıkla karşılanırken neden sesiniz soluğunuz çıkmadı demezlermi adama şimdi mi aklına geldi apo ile bdp
    hersey bi yana sen ve diğer hayır diğenler bu anayasanın değişikliğinin neyine hayır diyosunuz bi onu öğrenelim..hiç bi anayasa yokturki ülkedeki işsizliğe yoksulluğa çözum getirsin.öyle olsaydı şimdiye batık durumdaki yunanistan coktan o işe girerdi..burda gördüğüm üzere baykal gibi akparti anayasa değişikliği hazırlığında iken olmaz yapamazlar içeriği iyi olsa bile bu fırsatı vermicez tarzında acıklamalar vardı. faydası olsada akparti yapıyosa hayır onlara yaramasın biz yaparız zihniyeti var.
    ve ayrıca bu taslağı değil akparti hangisi yaparsa yapsın ben evet oyu veririm diyorum..
    peki hayır diyenler kim yaparsa yapsın biz sonuna kadar hayır diyeceğiz deriz diye biliyolarmı cok merak ediyorum..özelliklede hangi maddelerine bi öğrenelim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hersey bi yana sen ve diğer hayır diğenler bu anayasanın değişikliğinin neyine hayır diyosunuz bi onu öğrenelim..hiç bi anayasa yokturki ülkedeki işsizliğe yoksulluğa çözum getirsin.öyle olsaydı şimdiye batık durumdaki yunanistan coktan o işe girerdi..burda gördüğüm üzere baykal gibi akparti anayasa değişikliği hazırlığında iken olmaz yapamazlar içeriği iyi olsa bile bu fırsatı vermicez tarzında acıklamalar vardı. faydası olsada akparti yapıyosa hayır onlara yaramasın biz yaparız zihniyeti var.
    ve ayrıca bu taslağı değil akparti hangisi yaparsa yapsın ben evet oyu veririm diyorum..
    peki hayır diyenler kim yaparsa yapsın biz sonuna kadar hayır diyeceğiz deriz diye biliyolarmı cok merak ediyorum..özelliklede hangi maddelerine bi öğrenelim..
    arkadaşım ben evet yada hayır demiyorum yazıma iyi bakar ve okursan orada mhp eşittir chp eşittir pkk ve apo ve dtp demişsin bende diyorumki bir tek akp ve sevenleri vatan evladı akp dışındakiler pkk yanlısı ve vatan hainimidir ve sormuşum sen bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun diye senin evet oyu kullanman seni benden daha fazlamı vatansever yapıyor ???
    ben bunu merak ediyorum yada ben hayır dediğim zaman pkk ve apo yanlısımı oluyorum bunumu söylemek istiyorsun parti sevdası ayrıdır vatan sevdası ayrıdır ben sadece bunu söylüyorum ve bu tür söylemler yakışı kalmıyor adam yazı yazmış demişki ben sınırdaki pkk lıya halay çektirenlere hayır diyorum sen adama fırça atarcasına bu referandumun bununla ne alakası var diye yazmışsın arkasındaki yazıda mhp eşittir chp eşittir pkk dtp yazmışsın peki bunun konu ile ne alakası var!!

yani ben bu olayda hayır yada evet desem sizlerden daha azmı yada daha çokmu vatanımı ve bayrağımı seveceğim bunu soruyorum ve ekliyorum o da senin yazına binayen bu referandum önce neden dtp ve pkk şerefsizlerine bu denli tepki göstermezken şimdi bu şekilde vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorsunuz!!
    Konu veyselbakan tarafından (19-07-2010 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu arkadaşlar bu mesele amerikanın ıraka girerken "ya yanımda olursunuz ya karşımda" meselesine benzedi... Referandumda herkes özgürdür...istediğine istediğini verir...
    bundan dolayı kimsenin hesap sormaya hakkı yoktur... haa neden dolayı evet yada hayır dediğini seviyeli birşekilde anlatırsın olur biter... vatan bizim vatan...batsada bizim çıksada...inşallah vatana millete hayırlı sonuçlar doğuracak bir gelişme olur bu referandum... sonunda evette çıksa hayırda çıksa memleketin yararına olur inşallah diyelim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu arkadaşlar bu mesele amerikanın ıraka girerken "ya yanımda olursunuz ya karşımda" meselesine benzedi... Referandumda herkes özgürdür...istediğine istediğini verir...
    bundan dolayı kimsenin hesap sormaya hakkı yoktur... haa neden dolayı evet yada hayır dediğini seviyeli birşekilde anlatırsın olur biter... vatan bizim vatan...batsada bizim çıksada...inşallah vatana millete hayırlı sonuçlar doğuracak bir gelişme olur bu referandum... sonunda evette çıksa hayırda çıksa memleketin yararına olur inşallah diyelim...
    selametle...
    :45::45::45: usta bende bunu demek istiyorum evet in izahıtını ve hayırın izahıtını yapar geçersin ama sen evet ben hayır yada ben evet sen hayır diyorsun diye kalkıpta bunu farklı yerlere çekmem yada insanları teröristlerle aynı kefeye koymam olayın özü bu kadar basittir zaten herkes aynı şekilde düşünce tarzına sahip olsaydı dünya bu şekilde olmazdı!!!!

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri