Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Ata fotoðrafý çöpten çýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ata fotoðrafý çöpten çýktý

AVCILAR'da kaymakamlýk binasýnýn taþýnma iþlemleri tüm hýzýyla sürerken, yeni kaymakamlýk binasýndaki çöp konteynýrlarýndan çerçeveli Atatürk resimleri çýktý.

Vatandaþlar, konteynerlerde bulduklarý tablolarý evlerine götürürken, olaya büyük tepki gösterdi. Avcýlar Kaymakamý Savaþ Tuncer 'Olayý hem kaymakamlýk hem de Emniyet olarak soruþturuyoruz.Yeni bina olduðu için dýþ güvenlik kameralarý yoktu. Ýçerideki kameralarý inceliyoruz. Böyle bir terbiyesizlik ilk defa görüyorum. Bu herþey olabilir. Taþýnma sýrasýnda iþçiler tarafýndan býrakýlmýþ olabilir. Veya dýþarýdan birisi komplo da kurmuþ olabilir' diye konuþtu. Bina çevresinde oturan vatandaþlar ile esnafýn da bilgisine baþvuruldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her yapýlan piliðin iadesi olaçaktýr bizde onlarýn deðerlerine ayný saygýyý gösterdiðimizde diyebileçekleri birþey olaçakmý merak ediyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýþte bu tamamen vahabi mantýðýdýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýþte bu tamamen vahabi mantýðýdýr.
    siz tasvib ediyorsunuz itiraz etmiyorsunuz müslüman mantýðý oluyor biz karþýlýk verince neyse o vahabi o oluyor öylemi siz aynaya bakýn bir aynalar yalan söylemez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yanlýþ bir hareket bence ama yapan yapmýþ zaten onada sorsak o doðru þeyi yaptýðýný savunur ben olsam yapmam hatta çöpte görsem bile çeker temizlerim insanlarýn fikirleri bir deðil ne yapalým saðlýk olsun selametle arkadaþlar
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri