tebriklerr doğru cevap :45:tike® Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkur: 0
tebriklerr doğru cevap :45:tike® Nickli Üyeden Alıntı
Yaw Memiş...bu çılgın kurbağa sana çok yakışıyordu yaa...Tekrar onu kullansan olmazmı...cidden çok yakışıyor bir giy o avatarı forumdakilere soralım...bak herkes beğenecek...mehmet Nickli Üyeden Alıntı
serkan yılmaz kıyamet koparır yaw takım ruhu öldü der sonra
Senin gibi şahsına münhasır birine kim ne der...sen kullan onu biraz...anket açarım bende...beğenilmezse kaldırırız...![]()
![]()
![]()
Bu en güzeli elde etmek çok kolay. Denendiğinde elde edilebilir nitelikte.tike® Nickli Üyeden Alıntı
hiç sevmedim bu düşünceyi he he he (hani nerde benim yıldızlarım altın gibi parıl parıl parlaması ha hay )Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı
Forumdaki statu konusunu tiker belirler ve diger co admin arkadaşlar antenci forumda surekli her konuda bu görev meselesi var birde bana pm atan diger uye arkadaşlarımızın lütfen forumdaki konuları takip etmesini istiyorum.Görev almak için görevleri co admin arkadaşlarımız belirler ben uygularım bunun harici mod basvurusu vs yapmayınız sizlerden çok rica ediyorum .diger forumlarda mod basvuru bölümü var oradan görev almak isterseniz oradan görev alın.yalnız supersatforumda böyle seyler geçerli degildir..antencii Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri