Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Ata fotoğrafı çöpten çıktı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ata fotoğrafı çöpten çıktı

AVCILAR'da kaymakamlık binasının taşınma işlemleri tüm hızıyla sürerken, yeni kaymakamlık binasındaki çöp konteynırlarından çerçeveli Atatürk resimleri çıktı.

Vatandaşlar, konteynerlerde buldukları tabloları evlerine götürürken, olaya büyük tepki gösterdi. Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer 'Olayı hem kaymakamlık hem de Emniyet olarak soruşturuyoruz.Yeni bina olduğu için dış güvenlik kameraları yoktu. İçerideki kameraları inceliyoruz. Böyle bir terbiyesizlik ilk defa görüyorum. Bu herşey olabilir. Taşınma sırasında işçiler tarafından bırakılmış olabilir. Veya dışarıdan birisi komplo da kurmuş olabilir' diye konuştu. Bina çevresinde oturan vatandaşlar ile esnafın da bilgisine başvuruldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her yapılan piliğin iadesi olaçaktır bizde onların değerlerine aynı saygıyı gösterdiğimizde diyebileçekleri birşey olaçakmı merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte bu tamamen vahabi mantığıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İşte bu tamamen vahabi mantığıdır.
    siz tasvib ediyorsunuz itiraz etmiyorsunuz müslüman mantığı oluyor biz karşılık verince neyse o vahabi o oluyor öylemi siz aynaya bakın bir aynalar yalan söylemez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış bir hareket bence ama yapan yapmış zaten onada sorsak o doğru şeyi yaptığını savunur ben olsam yapmam hatta çöpte görsem bile çeker temizlerim insanların fikirleri bir değil ne yapalım sağlık olsun selametle arkadaşlar
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri