Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Korsan Afiþler Ortalýðý Karýþtýrdý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Korsan Afiþler Ortalýðý Karýþtýrdý

Ankara'nýn en iþlek bulvarlarýndan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yolu'ndaki bilbordlara dün kimin Astýðý Anlaþýlamayan Meçhul Afiþler Vardý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Ankara'nýn en iþlek bulvarlarýndan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yolu'ndaki bilbordlara dün bazý sanatçýlarýn, iþadamlarýnýn ve Fethullah Gülen'in fotoðraflarýn yer aldýðý afiþler asýldý.

Ancak, büyük puntolarla, "Milli birliðe,kardeþliðe, referanduma evet" sloganý yazan ve altýnda "Sabancý Düþünce Kuruluþu" ibaresi bulunan afiþlere sahip çýkan olmadý.

12 Eylül'de yapýlacak Anayasa referandumu öncesinde Ankara'da dün bilbordlara asýlan afiþler ortalýðý karýþtýrdý. Fethullah Gülen'den Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ya, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'dan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'e kadar çok sayýda kiþinin, referanduma "evet" dediðini belirten afiþlerin korsan olduðu ortaya çýktý.
    Ankara'nýn en iþlek bulvarlarýndan olan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yolu'nu dün kullananlar, çok ilginç bir afiþle karþýlaþtýlar. Orta refüjde ve yol kenarýndaki panolarda yer alan afiþlerde bazý sanatçýlarýn, iþadamlarýnýn ve Fethullah Gülen'in fotoðraflarý yer alýrken, büyük puntolarla da, "Milli Birliðe, Kardeþliðe, Referanduma Evet" sloganý yazýlýydý. Sloganýn altýnda ise, "Sabancý Düþünce Kuruluþu" imzasý bulunuyordu.

Sabancý yalanladý

Fethullah Gülen, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Kenan Ýmirzalioðlu gibi isimlerin olduðu afiþlerle ilgili ilk yalanlama öðle saatlerinde Sabancý Holding'ten geldi. Açýklamada, "Ankara'nýn bazý bölgelerinde "Milli birliðe, kardeþliðe, referanduma evet" ibaresiyle ve "Sabancý Düþünce Kuruluþu" adýyla yer alan bilboardlarýn Sabancý Topluluðu þirket ve kurumlarýyla hiçbir baðlantýsý bulunmamaktadýr" denildi.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. : Ýlgim yok

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. tarafýndan Ströer-Kentvizyon'a kiralanan bilbordlarla ilgili Belediye Baþkaný Melih Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , "Büyükþehir Belediyesi ile ilgisi yok. Biz o bilboardlarý Kentvizyon'a kiraya verdik. O ilanlarý kim vermiþ, bunu Kentvizyon'a sormak lazým" dedi.

Kentvizyon: Savcýda

Kentvizyon Ankara Satýþ Direktörü Kadir Naldöken, "Afiþlerin tamamý korsan, dün (önceki) gece yapýþtýrýlmýþ. 14 ayrý bölgede noter tarafýndan tespit edildi. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Karakola bununla ilgili ifade verdik. Bizimle hiç alakasý yoktur. Zaten Sabancý Düþünce Kuruluþu adý altýnda bir kuruluþ da yoktur, onlar vakýftýr. Geçtiðimiz Þubat ayýnda benzer bir durumda korsan afiþleme Bilkent Düþünce Kuruluþu olarak da yapýlmýþtý" dedi. Kentvizyon'un operasyonlarla ilgili yöneticisi Önder Dalkýran ise afiþlerin korsan olduðunu, kendi standartlarýna uygun bir afiþ olmadýðýný ifade ederek, "Beytepe Kara-kolu'nda gerekli iþlemler yürütülüyor. Konu savcýlýkta. Noter tespitleri yapýldý" dedi.

Haberimiz olmadan kullandýlar

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ( Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yönetim Kurulu Baþkaný) Ben referanduma evet diyeceðim ama bu durum kimseyi ilgilendirmez. Bu benim için özel bir þeydir. Hiçbir yere bunun için reklam vermem. Bu benim çalýþanlarým için de geçerlidir. Kim ne istiyorsa nasýl uygun görüyorsa öyle oy kullanýr. Birileri bizim adýmýzý kullanýp böyle bir kampanya yapýyor. Avukatlarýmýz bu konuda gerekeni yapacaktýr.

Kimse benden izin almadý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. (Armatör) Ben görüþümü her yerde açýklýyorum. Belki buradan esinlenip bu kampanyada benim de resmimi kullanmýþ olabilirler. Ancak böyle bir kuruluþun ne üyesiyim ne de daha önce adýný duydum. Ýnsanlar kendi özgür iradelerini kullanmalý. Ben de referanduma evet diyeceðim ancak böyle bir kampanya için benden izin alýnmadý. Ne amaçla yapýldýðýný bilmiyorum. Bu kuruluþu araþtýracaðým.

Sýrlar Bulvarý

ANKARA'yý karýþtýran afiþlerin benzerleri daha önce yine Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yolu üzerindeki bulvara asýlmýþtý. Yerel seçimler öncesinde, imzasýz olarak asýlan, " Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. gidecek sol gelecek" afiþleri CHP ile Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'li yöneticileri karþý karþýya getirmiþti. Dönemin CHP Grup Baþkanvekili Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , afiþlerin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ye ayrýlmýþ olan bilboardlara asýldýðýna dikkat çekmiþti. Belediye Baþkaný Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ise "Bu tarzdaki bir propagandanýn kimseye bir fayda getirmeyeceðinin bilinmesini istediðini" ifade etmiþti. Afiþler kýsa sürede kaldýrýlmýþtý. Ankara'nýn en iþlek bulvarýna asýlan bir baþka korsan afiþ ise Fethullah Gülen ve Ýhsan Doðramacý'nýn fotoðraflarýný içeriyordu. Bilkent Düþünce Kuruluþu imzalý afiþte Gülen ve Doðramacý'nýn fotoðraflarýnýn arasýna "Bizi Bizden Kimse koparamaz" ifadeleri yazýlmýþtý. Bu afiþ de diðerleri gibi kýsa sürede kaldýrýldý.

Bu politik bir durum

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Konuyla bir alakamýz yok. Sadece Powertürk'ün billboardlarýnda varýz. Bir kere bu politik bir durum ve bizim böyle bir ilan olduðundan þu anda haberimiz oluyor.

Kenan Ýmirzalýoðlu'nun menajeri Bizim bundan hiç haberimiz yok. Kimse bizden izin almadý. Hukuki iþlemleri baþlatacaðýz" dedi.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bizim bir bilgimiz yok.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Þimdi sizden duydum

Þirket yýrttý

Kentvizyon çalýþanlarý öðle saatlerinde, yol boyunca bütün panolardaki afiþleri yýrttý. Bu sýrada bazý vatandaþlar, Fethullah Gülen'in içinde olduðu afiþler yýrtýlýrken araçlarýnýn kornasýna basarak tepki gösterdi. Firma, "korsan" afiþlerin yerine ise hemen yenilerini yapýþtýrdý. 22 dakika önce.. [2153299]

Kullanýcý Bilgi Menüsü

burasý türkiye kimin ne yaptýðý belli deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    burasý türkiye kimin ne yaptýðý belli deðil
    :45: aynen öyle kardeþim kimsenin kimseden haberi yok!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mhp nin aydýndaki bankartýndan hemen haberleri oluyor ama kendilerine gelince 3 maymunu oyna ama aksi olunca nerde bu devlet nerde bu millet bakýn biz mazlumuz aðlama sesleri helal olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eski þehir yolunda polisin yollara kurduðu düzünelerce kamera var istese 30 saniyede bulur,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri