REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arabesk ******lığından utanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Camera Arabesk ******lığından utanıyorum

Emek karşıtı bir tarz olduğunu dile getirdiği arabeskle ilgili sanal ortamdaki sayfasında arkadaş grubu arasındaki tartışmaya tepki gösteren Say, şunları yazdı:

"Arabesk müzik, arabesk yaşam tarzının betimlemesidir. Aydınlığın, çağdaşlığın ve öncülüğün, sanatçılığın sırtına külfettir. Emek karşıtıdır, duyarsızlıktır ve yaratamamaktır! Etik dışı "yalan dolanla" doludur. Ortadoğu işi, 3. sınıf, acındırmaca, tembellik, yeteneksizlik, rant, çamur, muallaklıklar üzerinden yaşar. Arabesk müziği yapan yapsın! Bu sayfaya tek gık diyeni yukarıdaki sebeplerden hemen atacağım! Türk halkının arabesk ******lığından utanıyorum, utanıyorum, utanıyorum."
    Say daha önce "Sağır olduğum gün ben de arabesk müzik dinlemenin ***fini doya doya çıkaracağım" demiş, arabesk müziğinin ünlü ismi Orhan Gencebay da "Fazıl Say bizim için çok önemli bir sanatçıdır, çok değerlidir. Bu sözün onun tarafından söylendiğine inanmak istemiyorum" diyerek tepki göstermişti.
    Milliyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

koskoca müzik adamı olmuş lakin müziğin evrensel olduğunu görememiş türk milleti ile ilgili kullandığı o argo kelimeyi kınıyor ve yeri geldiğinde arabeskde dinleyen bir türk evladı olarak söylediği o kelimeyi kendisine misli ile iade ediyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adam ne iş yapıyor sanatcıdan çok soytarıya benziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu kullandığı kelimeye bakınca dediğin gibi sanatçıdan çok soytarıya benziyor lafa bakarım lafmı diye söyleyene bakarım adammı diye!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adam ne iş yapıyor sanatcıdan çok soytarıya benziyor
    :=) her sanatcıda azda olsa soytarı ruhu vardır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok şişirdiler bu adamı sanki tek piyano çalan bu memlekette

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isterse mozart yada beethowen ayarında olsun şu kullandığı kelime ile kalitesinin ne kadar düşük olduğu belli oluyor sanatçı insan herşeyi ile sanatçıdır yaptığı müzik ile oturması kalkması konuşması ve düşünceleri ile bunu tamamlar işte ben ona sanatçı derim bğenmediği arabeskin üstadı orhan gencebaya bakıp biraz sanatçı ve insan nasıl olunur ona baksın 2 ödül almakla bir taraflar kalkmayacak yani sanatçılık bu kadar kolay değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arbesk çiler dididdimi bu adama ****** asıl kendisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arbesk çiler dididdimi bu adama asıl .......kendisi
    boşver müslüm bizler onun gibi sanatçı olmadığımız için böyle kelimeler bize yakışmaz onun gibi sanatçılara yakışır!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynaya baksa yavşagın kim oldugunu görürde kesin aynaya bakmıyordur

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri