Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Arabesk ******lýðýndan utanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Camera Arabesk ******lýðýndan utanýyorum

Emek karþýtý bir tarz olduðunu dile getirdiði arabeskle ilgili sanal ortamdaki sayfasýnda arkadaþ grubu arasýndaki tartýþmaya tepki gösteren Say, þunlarý yazdý:

"Arabesk müzik, arabesk yaþam tarzýnýn betimlemesidir. Aydýnlýðýn, çaðdaþlýðýn ve öncülüðün, sanatçýlýðýn sýrtýna külfettir. Emek karþýtýdýr, duyarsýzlýktýr ve yaratamamaktýr! Etik dýþý "yalan dolanla" doludur. Ortadoðu iþi, 3. sýnýf, acýndýrmaca, tembellik, yeteneksizlik, rant, çamur, muallaklýklar üzerinden yaþar. Arabesk müziði yapan yapsýn! Bu sayfaya tek gýk diyeni yukarýdaki sebeplerden hemen atacaðým! Türk halkýnýn arabesk ******lýðýndan utanýyorum, utanýyorum, utanýyorum."
    Say daha önce "Saðýr olduðum gün ben de arabesk müzik dinlemenin ***fini doya doya çýkaracaðým" demiþ, arabesk müziðinin ünlü ismi Orhan Gencebay da "Fazýl Say bizim için çok önemli bir sanatçýdýr, çok deðerlidir. Bu sözün onun tarafýndan söylendiðine inanmak istemiyorum" diyerek tepki göstermiþti.
    Milliyet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

koskoca müzik adamý olmuþ lakin müziðin evrensel olduðunu görememiþ türk milleti ile ilgili kullandýðý o argo kelimeyi kýnýyor ve yeri geldiðinde arabeskde dinleyen bir türk evladý olarak söylediði o kelimeyi kendisine misli ile iade ediyorum

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu adam ne iþ yapýyor sanatcýdan çok soytarýya benziyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu kullandýðý kelimeye bakýnca dediðin gibi sanatçýdan çok soytarýya benziyor lafa bakarým lafmý diye söyleyene bakarým adammý diye!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu adam ne iþ yapýyor sanatcýdan çok soytarýya benziyor
    :=) her sanatcýda azda olsa soytarý ruhu vardýr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok þiþirdiler bu adamý sanki tek piyano çalan bu memlekette

Kullanýcý Bilgi Menüsü

isterse mozart yada beethowen ayarýnda olsun þu kullandýðý kelime ile kalitesinin ne kadar düþük olduðu belli oluyor sanatçý insan herþeyi ile sanatçýdýr yaptýðý müzik ile oturmasý kalkmasý konuþmasý ve düþünceleri ile bunu tamamlar iþte ben ona sanatçý derim bðenmediði arabeskin üstadý orhan gencebaya bakýp biraz sanatçý ve insan nasýl olunur ona baksýn 2 ödül almakla bir taraflar kalkmayacak yani sanatçýlýk bu kadar kolay deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arbesk çiler dididdimi bu adama ****** asýl kendisi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muslum-baba Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arbesk çiler dididdimi bu adama asýl .......kendisi
    boþver müslüm bizler onun gibi sanatçý olmadýðýmýz için böyle kelimeler bize yakýþmaz onun gibi sanatçýlara yakýþýr!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aynaya baksa yavþagýn kim oldugunu görürde kesin aynaya bakmýyordur

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri