Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
eses arkadaşım.........
sen konuyu yanlış yerde açtın sanırsam....yetkili arkadaşlara söyleyelimde konuyu taşısınlar....
konu...."komik" bölümünde olmalıydı....

hadi bu haberin doğru olduğunu varsayalım....hadi varsayalım ayıp olmasın.....
nedir şimdi bu....laf mı yani.....eğer böyle bir yanlış varsa ki...
olmayacağını adım gibi biliyorum....çünkü dünya alemin gözü önündeki ak parti böyle salakça bir gerekçeyle bir çocuğu okuldan atmaz....
ve hadi attı diyelim.....o zaman o yetkili hakkında soruşturma açarsın...dünya görüşüne bakılmaksızın...ve olay biter....bu kadar....
yani sanki bu basit olay.....çok önemliymiş gibi tutup tüm sanki tüm ak partililer böyleymiş gibi yansıtmışsın....
derdin espiriyse...tamam hadi güldüm....ayıp olmasın....
değilse....bu münferit olayı...."münferit" kabul et....arkadaşım....

tabi bu komikliği yapan senden öte...mhp'li il başkanı....ayakları kayıp yere düşse...hemen kendilerinden başka suçlu arıyorlar....
olay kötü tabi....çocuğun geleceği...
ama çocuğunun okuldan atılma gerekçesi.... tamamen iftira.......
erdal arkadaşım, bu mesajı yazmadan önce komedi filmi seyretttin herhalde,AKP işin içinde olunca sana pek bir komik geldi.askerler bir kişiyi herhangi bir sebepten ordudan atsa epey nameler dizecektin ama şimdi komediden bahsediyon yetmedi komikliği benim icat ettiğimi imalıyon.henüz habercilik sanatına başlamadım.dün gece haberi e-kolay nette okudum ve paylaşım yaptım.ne zaman senin gibi düşünürsem banada komik gelecektir.diğerleride tüüü.kakaa..olacaktır.