REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 'İmam Star' başladı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 'İmam Star' başladı!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Dünya televizyon tarihinde bir ilk!
    Malezya, starını arıyor. Ancak bu kez yarışan şarkıcılar ya da mankenler değil, imamlar.

İmam-star yarışması, sadece Malezya'da değil, tüm dünyada büyük ilgi uyandırmış durumda..

Organizatörlerin amacı, Malezyalıların dine olan ilgisini artırmak ve topluma genç ve başarılı bir imam kazandırmak.

NTV'nin haberine göre, 10 yarışmacı, her hafta farklı bir sınavdan geçiriliyor, dini bilgileri teste tabi tutuluyor.

SINAVLAR: CENAZE YIKAMAK, VAAZ VERMEK...
    Cenaze yıkamak, toprağa vermek, Kuran-ı Kerim okumak, yasadışı motor yarışlarına katılan gençlere nasihatlarda bulunmak. Bu sınavlardan sadece birkaçı.

Yarışmacılar her Cuma başkent Kuala Lumpur'daki bir camide vaaz verme şansı da yakalıyor.

Yarışmaya Malezyalıların ilgisi büyük. İmam Muda şimdiden en çok izlenen programlar arasına girdi.

ÖDÜL HAC VE S. ARABİSTAN'DA EĞİTİM
    30 Temmuz'da sona erecek yarışmayı kazanan kişi, Suudi Arabistan'da dini eğitim ve hac ödülü alacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Bizde olsa malum medya irtica var diye yandaşlarını darbe ve sokağa dökmek için ayağa kaldırır yayınlayan kanalı kapattırmak veya cezalandırmak için olmadık iftiralar atarlardı..ALLAH hayırlısını versin güzel bir yarışma,katılanlara başarılar dilerim.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bişey düşünmüşler,tebrik ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orun0774 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok güzel bişey düşünmüşler,tebrik ediyorum.
    katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde ancak çıplak star aranır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizde ancak çıplak star aranır
    üstad, dediğin gibi bir şey yapsalar gerçektende nevar ne yok çıkartırlar...

ne garip bir haldeyiz...bazen çemberilataşa gidiyorum...sultan abdulhamitin kabrine uğrarken içim sıkılıyor... ne hale geldik...bende dahil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

osmanlı torunuyuz diye iftihar ediyoruzya acaba neyine iftihar ediyoruz osmanlı dedelerimizin tırnagı olamayız o yolda gidemiyoruz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri