Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu da F.Bahçe'nin Rezaleti!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Bu da F.Bahçe'nin Rezaleti!

F.Bahçe'nin tadı yok!
    Hazırlık maçında Köln'e 5-2 mağlup olan Sarı-Lacivertliler Belçika kampında yeni sezon hazırlıklarını moralsiz bir şekilde sürdürdü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ETL-Dom Kupası Turnuvası'nda FC Köln'e karşı alınan 5-2'lik yenilgiden sonra futbolcuları uyardı ve ''Kendinizi toparlayın. Bunun böyle devam etmesine izin vermeyeceğim'' dedi.

"KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR"
    Kocaman, futbolcular ile yaptığı toplantıda, ortaya konan oyunun Fenerbahçe'ye yakışmadığına dikkati çekerek, ''Futbolculuk kariyerimin en kötü günlerinden birini yaşadım. Sizler için de aynı olduğunu tahmin ediyorum. Kendinizi toparlayın. Bunun böyle devam etmesine izin vermeyeceğim. Kimse vazgeçilmez değildir. Fenerbahçe'de oynadığınızı aklınızdan çıkarmayın. Bizde tek yıldız kulüptür, Fenerbahçe'dir'' dedi.

Fenerbahçe'nin idmanında, Köln karşılaşmasında yer almayan ve oyunda az kalan oyuncular, pas çalışması ve dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanda kaleci Volkan Demirel ile diğer kaleciler ayrı çalıştı.

İdman sonrasında Alex'in, Aykut Kocaman ile saha içerisinde bir süre konuşması dikkati çekti.

Sarı-lacivertliler, pazartesi günü kamp yaptıkları Genk'de, Belçika 1. Lig takımlarından KRC Genk ile 3. hazırlık karşılaşmasını yapacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık giden paralara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi bunun nesi rezalet bu başlığı atan hangi akla hizmet atıo anlamadım kaç gr beyın var acaba rezil olan durum ne ya ben anlayamadım

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi bunun nesi rezalet bu başlığı atan hangi akla hizmet atıo anlamadım kaç gr beyın var acaba rezil olan durum ne ya ben anlayamadım

‘TEK YILDIZ VAR: F.BAHÇE’

SİZİN sahip olduğunuz imkânları dışarıda düşleyen bir sürü insan var. Sakın ola ben bu takımın yıldızıyım, bana bir şey zaten olmaz da demeyin. Genç futbolcu da tecrübeli de benim gözümde aynı. Ben yıldız tanımam. Unutmayın tek yıldız var o da kulüptür, F.Bahçe’dir. Sizin için zorluk derecesi daha kolay maçlar ayarlayabilirdim ama eksiklerimizi daha iyi görelim diye güçlü takımlarla maç yapıyoruz. Bunun karşılığında sizler ne yapıyorsunuz? Yorgunluğu bahane edip isteksiz davranıyorsunuz. Yorgunluğu bahane olarak görmüyorum, tabii ki yorulacaksınız, sizin işiniz bu. Koşmayan adam yanıma bile oturamaz.

usta yetermi bu kocamanın beyanatı .....(trilyonluk takım yorgunmuş )
    adamlar yunan adalarında tatilde ,ş leriyle çok yoruldular.(beyin gramını ölçelim şimdi)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne alaka arkadaşım bu konuya benzer GS ilede bır konu acılmış. bunun neresı rezillik oluyor bunu yazanların böle başlık atanların tek amacı lig başlamadan takımları rencide etmek yıpratmak.

Ve halen dıyorumkı böle başlık atanlarda 2 gram beyın yok. Takım hocası yöneticisi bakar oynayan oynar oynamayana yol verilir bu kadar basit. Bu tip olaylar senelerdır var ama nedense 2 senedir artık medya tarafından bu şekilde başlıklar atılmak moda oldu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz fenerbahçeliyiz usta bu yorumlara takma kafani. Kendin çal kendin oyna misali kendini eğlendirenler var... Lig başlasin bakalim... Onlarin oynadiği takimlara ve yendiği takimlara bakalim nerenin takimi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar hazırlık maçıdır teknik diraktör takımının eksikliklerini görmek için veya yeni sezona hangi takdikle oynayacağını denemek için takımı bu şekilde oynattı ben maçı izledim. Önemli olan lig başlayınca yapacakları.Aykut hocama başarılar diliyorum.rezalet olacak birşey de yok futbol bu herşey olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alaka arkadaşım bu konuya benzer GS ilede bır konu acılmış. bunun neresı rezillik oluyor bunu yazanların böle başlık atanların tek amacı lig başlamadan takımları rencide etmek yıpratmak.

Ve halen dıyorumkı böle başlık atanlarda 2 gram beyın yok. Takım hocası yöneticisi bakar oynayan oynar oynamayana yol verilir bu kadar basit. Bu tip olaylar senelerdır var ama nedense 2 senedir artık medya tarafından bu şekilde başlıklar atılmak moda oldu.
    volkan her insanın yorumu kendini bağlar neticede fatih altaylı denen adam gs ın hala aktif bir üyesi öyle bir röportaj hazırlamış ve başlığıda o şekilde atmış adam trilyonlar harcayıp stad yaptırılıyor stadı doldurup forma yada reklamla masrafını çıkaracağı yerde transfer yapmıyor diyor sence haksızmı bu konuda?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoca değişmiş futbolcuların yarısı yok calışmaya başlayalı yenı olmuş yukleme yapıolar böyle skorlar almak normal yavas yavas oturacakdır biz 5. lig 6. lig takımlarıyla mac yapıp kendımızı kandırmıyoruz cıddı maçlar guçlu rakıplerle oynuoruz oluşcak rehavetın önune gecmek için
    aykut kocamanın yanındayız olcazda başarılı da olacaktır......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkedyası bu işte

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri