mesajını henüz yeni gördüm özürdilerim evet bende seninle hemfikirim bu gidişle kesinlikle yeni bisiklet alacam hiç bir yerde yok bu dış lastiklerden yahu ne iş anlamadım yanii bunlardan üretip satmak o kadarmı zor eee hemşerim sende o zaman bir üretim yapıp piyasada satma bu üründen haksızmıyım şimdi saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
Aslında sivasta teker lastiği satan yerler varda bana biraz uzak ama çarışıya çıkarsam sorarım
ok makbule geçer arkadaşım varsa alalım ücretide neyse baş'tacı saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
Hocam bulunmadı mı bulunmuyor benimde dış lastik patladı bisikletin aydında bakmadığım yer kalmadı 28 x 1.75 lastik ebatı aydında bulamadım izmire gittim orda da bulamadım.Olmadımı olmuyor işte...
Yardımların için çok teşekkürler ediyorum @xxman dostum çok saol bu arada mesajını aldım gsm. mesaj attım saygılarımla aliharbiye
deneme bölümü burası değil beyefdi lütfen forum kurallarına uyup forum kurallarını okuyalım ve ciddi olalım saygılarımla aliharbiye
malesef bulunmadımı bulunmuyor hayret bişi ya o zaman bu bisikletlerden neden üretip piyasaya sürüyorlarki sırf ellerinde çıkarmak için yapıyorlarsa yanlış yapıyorlar bir daha bisiklet almay gideceğim zaman öncelikle dış teker üretimini sorup sonrada parçaları bulunurmu diye sorup almalı diye düşünüyorum saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
arkadaşlar çocuğum başımın etini yedi beni hiç rahat bırakmıyor habire dış bisiklet tekerlerleklerini sorup duruyor kimsenin etrafında büyük bisiklet mağazası yokmu sorduralım ilgili olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler ediyorum saygılarımla aliharbiye
LEBEN ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri