REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bisiklet dış tekeri arıyorum tavsiyeniz ne olabilir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konum halen güncel sizden ricam lütfen çevrenizde büyük bisiklet mağazası varsa bii sorun ya bir türlü bulamdım gitti şu tekerlerden saygılarımla aliharbiye
    abi dünde etrafıma sordum bisikletçilere öyle bir ebat bulamadılar bence sen en iyisi lastik alacağına yeni bir bisiklet al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajını henüz yeni gördüm özürdilerim evet bende seninle hemfikirim bu gidişle kesinlikle yeni bisiklet alacam hiç bir yerde yok bu dış lastiklerden yahu ne iş anlamadım yanii bunlardan üretip satmak o kadarmı zor eee hemşerim sende o zaman bir üretim yapıp piyasada satma bu üründen haksızmıyım şimdi saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında sivasta teker lastiği satan yerler varda bana biraz uzak ama çarışıya çıkarsam sorarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok makbule geçer arkadaşım varsa alalım ücretide neyse baş'tacı saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok makbule geçer arkadaşım varsa alalım ücretide neyse baş'tacı saygılarımla aliharbiye
    Şuan hava sıcak biraz serinlesin çarşıya çıkıyım bi bakayım ben

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buradada aradığın ölçüde teker kalmamış 1-2 hafta sonra gelecek diyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart b nbnm

arkadaşlar kiminiz kimseniz yokmu bilgi verecek
    12345

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam bulunmadı mı bulunmuyor benimde dış lastik patladı bisikletin aydında bakmadığım yer kalmadı 28 x 1.75 lastik ebatı aydında bulamadım izmire gittim orda da bulamadım.Olmadımı olmuyor işte...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    buradada aradığın ölçüde teker kalmamış 1-2 hafta sonra gelecek diyorlar
    Yardımların için çok teşekkürler ediyorum @xxman dostum çok saol bu arada mesajını aldım gsm. mesaj attım saygılarımla aliharbiye

Alıntı senolkukul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12345
    deneme bölümü burası değil beyefdi lütfen forum kurallarına uyup forum kurallarını okuyalım ve ciddi olalım saygılarımla aliharbiye

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam bulunmadı mı bulunmuyor benimde dış lastik patladı bisikletin aydında bakmadığım yer kalmadı 28 x 1.75 lastik ebatı aydında bulamadım izmire gittim orda da bulamadım.Olmadımı olmuyor işte...
    malesef bulunmadımı bulunmuyor hayret bişi ya o zaman bu bisikletlerden neden üretip piyasaya sürüyorlarki sırf ellerinde çıkarmak için yapıyorlarsa yanlış yapıyorlar bir daha bisiklet almay gideceğim zaman öncelikle dış teker üretimini sorup sonrada parçaları bulunurmu diye sorup almalı diye düşünüyorum saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar çocuğum başımın etini yedi beni hiç rahat bırakmıyor habire dış bisiklet tekerlerleklerini sorup duruyor kimsenin etrafında büyük bisiklet mağazası yokmu sorduralım ilgili olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler ediyorum saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri