REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bisiklet dış tekeri arıyorum tavsiyeniz ne olabilir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygı değer veyselbakan arkadaşım mesajını henüz yeni gördüm ilgin için çok ama çok teşekkürler ediyorum şimdi benim sorunuma gelelim benim aradığı ölçüler bu 26x2.35
    nerden ve kaça bulabilirim ben öğle dış teker lastik markalarından pek anlamam aradığım tekeri nerde ve kaça alabilirim onu bilmek istiyorum ne yapalım şimdi nerden alacam nerden bulacam yardımcı olursan çok iii olur valla ilgi alakanız için tekrar teşekkürler saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saygı değer veyselbakan arkadaşım mesajını henüz yeni gördüm ilgin için çok ama çok teşekkürler ediyorum şimdi benim sorunuma gelelim benim aradığı ölçüler bu 26x2.35
    nerden ve kaça bulabilirim ben öğle dış teker lastik markalarından pek anlamam aradığım tekeri nerde ve kaça alabilirim onu bilmek istiyorum ne yapalım şimdi nerden alacam nerden bulacam yardımcı olursan çok iii olur valla ilgi alakanız için tekrar teşekkürler saygılarımla aliharbiye
    özeline pm attım konu ile ilgili incelersin!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri