REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 129/143 İlkİlk ... 2979104119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139 ... SonSon
1427 sonuçtan 1.281 ile 1.290 arası

Konu: Inpax ve y6 aparat

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar bana yol göründü demek bundan sonra ben yokum ne y6 hakkında nede başka birşey hakkında ne yazcam ne konuşacam bilgi veriyoruz uyarı geliyor burası bilgi ve forum sitesi değilmi yoksa meclis gibi uyarı yerimi anlamadım herkes hakkını helal etsin ben helal ediyorum msn bilen dostlar benden bilgi alırlar.
    Size uyarı gelmesinin sebebi yerli platform ile ilgili mesajınız. Siteye Bi cihaz resmi koymuşsunuz ve w3 ü de açtığını söylemişsiniz. Forumun ihbar bölümünde duruyor o mesajınız. Size uyarı gelmesi bundan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazen cok konuşmak işe yaramıyor kardeş kolay gelsin anlayan anladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet abi sende haklıydın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar bana yol göründü demek bundan sonra ben yokum ne y6 hakkında nede başka birşey hakkında ne yazcam ne konuşacam bilgi veriyoruz uyarı geliyor burası bilgi ve forum sitesi değilmi yoksa meclis gibi uyarı yerimi anlamadım herkes hakkını helal etsin ben helal ediyorum msn bilen dostlar benden bilgi alırlar.
    Alıntı digital_52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bazen cok konuşmak işe yaramıyor kardeş kolay gelsin anlayan anladı
    evet abi sende haklıydın
    yanlış anlıyorsunuz burda degil türkiyenin hangi forumunda olursan ol yerli platformlar hakkında yazı yazdınmı şutlanırsın veya ceza alırsın fol yok yumurta yok dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız hemen.
    az konuşaçan ama oturaklı konuşaçan..başka forumda olsaydınız şimdiye kadar gitmiştiniz gidenler kendini biliyor...
    Konu muslum-baba tarafından (18-12-2010 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanlış anlıyorsunuz burda degil türkiyenin hangi forumunda olursan ol yerli platformlar hakkında yazı yazdınmı şutlanırsın veya ceza alırsın fol yok yumurta yok dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız hemen.
    az konuşaçan ama oturaklı konuşaçan..başka forumda olsaydınız şimdiye kadar gitmiştiniz gidenler kendini biliyor...
    canınız sağolsun abilerim başım gözüm üstünde yeriniz vardır...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3.24 thorda kalın
    nova
    cyfra +
    sky
    jsc
    + 18 full
    ab sat
    nilesat
    iyi seyirler...
    Konu muslum-baba tarafından (18-12-2010 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    3.24 thorda kalın
    nova
    cyfra +
    sky
    jsc
    + 18 full
    ab sat
    nilesat
    iyi seyirler...
    arkadaşımızın dediği gibi yapın şuan en iyi data ve açtıgı kanallar bakımından thor data güzel novalar nerdeyse full jsc ler full redhot se_x sct freexler full sky lar açılıyor hötbirtte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıkıntı yapılcak şey değil bunlar alınmayın hemen bakın ne güzel forum sayesinde birbirimizi tanıyoruz güzel dostluklar oluyo ayrıcaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yerli platfromların illegal izlenmesi ile ilgili her turlu yazı yasaktır kurallarını okursanız bunu görürsünüz.bu bölümde çok güzel paylaşımlar ve arkadaslıklar var.amam forumlarında kuralları vardır bende dahil bunlara uymak zorundayız.ikazda alabiliriz bunda alınganlık göstermek olmamalı.
    sn. ercişsat yazdıklarınıza biraz daha dikkat edersiniz olur biter herşey her yerde yazılmaz.))).dostluk ve paylaşıma devam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söze nedenir hacı kardeşim eyvallah.selamlar.

Sayfa 129/143 İlkİlk ... 2979104119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri