Teşekkur: 0
3.9 yazılımını arap kardeşler cok merak ediyor ne iş anlamadım attım y6 ya tık yok
ingiltere premier ligi veren uydular şuanda bizim izleyebildiğimiz w3 ile astrada canal+ sport sport tv 1//// bulsatcom paketi ilehellesatta novasport bul drema tv inclyi de rin bg veriyor
bu gün çanağın birini w3 uydusuna ayarladım jsc sporların hepsi açık astrada w3 ile açılan kanalar hangisi test edemedim hotbirite w6 dan aldığım kanalar bazıları kapalı ilginç olan w6 da jsc sportlar bazen geliyor bazen gelmiyordu w3 te sorunsuz geliyor yarın astrayı test edeyim şu anda w6 +w3 ikside ayarlı
en iyisini yapmıişssın cafi cunku her iki datanında actıgı kanallar bazen farklı
arkadaslar besıktas macı aksam jsc sport 2 deydı.trabzon macı yarın jsc sport 5 te.galatasaray ıcın su an d smart platformundan baska bır kanal görunmuyor yanlız sız yınede jsc sport kanallarını bır dolasın mac saatlerınde.onların ısı bellı olmuyor yayın akısında görunmese bıle verebılıyorlar bazen.
cafi aynen bende 2 uydu ayarlı ama şuan w3 data benim için çok ii spor kanalları bakımından astrada hollanda film ve spor kanalları açık fransız film kanallarının bazıları canal+spor sport tv1,1 ayrıca +18 olarakta gece 1den sonra man x kanalı ile film 2 kanalı
arkadaslar gs-karpaty macı jsc sport 8 de fener-paok macı nova sport 1 de
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri