REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Yardım istedi ama kaçamadı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yardım istedi ama kaçamadı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Evi basan amcasının, annesine ve babasına ateş ettikten sonra evlerini yakmak istemesi üzerine pencereye koşup yardım isteyen Kardelen, katliamdan kurtulamadı.

FATİH’te, ortak aldıkları iki dairenin paylaşımı sırasında davalık olan iki kardeşten işçi emeklisi ağabey Bünyamin Ateş, davayı kaybedince tekstil atölyesi sahibi kardeşi Sertif Ateş (45), eşi Gülşen Ateş (37) ve kızları ilköğretim 5’inci sınıf öğrencisi Kardelen Ateş’i (10) tabancayla vurarak öldürdü. Ailenin 14 yaşındaki oğlu Demirkan Ateş’i de omzundan yaraladı.

Piknikten dönmüşlerdi

Bünyamin Ateş, önceki akşam ailesiyle piknikten dönen kardeşi Sertif Ateş’in evine gitti. Çıkan tartışma sonrası önce yengesini ardından da kardeşini vurdu. Dairenin doğalgazını açınca amcasının evi yakacağını düşünen Kardelen pencereye koşup yardım istedi. Bünyamin Ateş bunun üzerine yeğenini göğsünden vurdu, kendisine engel olmak isteyen Demirkan Ateş’e de bir el ateş ederek dışarı çıktı. Kurşun yere eğilen Demirkan’ın omzunu sıyırdı.
    Dehşet saçan Bünyamin Ateş polise giderek teslim oldu. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Sertif Ateş’in öldüğü belirlendi. Başından ağır yaralanan eşi Gülşen Ateş ve kızı Kardelen Ateş kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Omzundan hafif yaralanan Demirkan’ın tedavisi ise olay yerinde yapıldı.

Korkutmak istedim

Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Bünyamin Ateş, Enver Ateş isimli kardeşlerinin 5 yıl önce Osmanbey’de intihar ettiğini belirterek şunları anlattı: “Enver işleri bozulunca evini sattı. Ben de evi sattığı kişiden geri satın aldım. Tapu bana geçince aramız bozuk olan kardeşim Sertif Ateş’in evi tahliye etmesi için dava açtım. Mahkeme beni haklı buldu. Ancak karar Yargıtay’da aleyhime bozuldu. Olay gecesi kardeşimin evine gittim. Tartıştık. Korkutmak için silahımı gösterdim. Buna çok kızıp ateş etmeye cesaretim olmadığını söyleyerek üzerime yürüdü. Kendimi kaybedip ateş etmeye başladım.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulen değdi mi şimdi kardeş katili olmak??? çoluğundan çocuğundan ne istedin,onların suçu neydi???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnsanların gözü dönmüş kardeş yeğen anne baba dinlemiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte böylelerini asacaksın başka çaresi yok.kendi kardeşini vurabilen bir adam dan toplum a hayır gelmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri