Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Evi basan amcasýnýn, annesine ve babasýna ateþ ettikten sonra evlerini yakmak istemesi üzerine pencereye koþup yardým isteyen Kardelen, katliamdan kurtulamadý.

FATÝH’te, ortak aldýklarý iki dairenin paylaþýmý sýrasýnda davalýk olan iki kardeþten iþçi emeklisi aðabey Bünyamin Ateþ, davayý kaybedince tekstil atölyesi sahibi kardeþi Sertif Ateþ (45), eþi Gülþen Ateþ (37) ve kýzlarý ilköðretim 5’inci sýnýf öðrencisi Kardelen Ateþ’i (10) tabancayla vurarak öldürdü. Ailenin 14 yaþýndaki oðlu Demirkan Ateþ’i de omzundan yaraladý.

Piknikten dönmüþlerdi

Bünyamin Ateþ, önceki akþam ailesiyle piknikten dönen kardeþi Sertif Ateþ’in evine gitti. Çýkan tartýþma sonrasý önce yengesini ardýndan da kardeþini vurdu. Dairenin doðalgazýný açýnca amcasýnýn evi yakacaðýný düþünen Kardelen pencereye koþup yardým istedi. Bünyamin Ateþ bunun üzerine yeðenini göðsünden vurdu, kendisine engel olmak isteyen Demirkan Ateþ’e de bir el ateþ ederek dýþarý çýktý. Kurþun yere eðilen Demirkan’ýn omzunu sýyýrdý.
Dehþet saçan Bünyamin Ateþ polise giderek teslim oldu. Gelen saðlýk ekibinin yaptýðý kontrolde, Sertif Ateþ’in öldüðü belirlendi. Baþýndan aðýr yaralanan eþi Gülþen Ateþ ve kýzý Kardelen Ateþ kaldýrýldýklarý hastanede hayatlarýný kaybetti. Omzundan hafif yaralanan Demirkan’ýn tedavisi ise olay yerinde yapýldý.

Korkutmak istedim

Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Bünyamin Ateþ, Enver Ateþ isimli kardeþlerinin 5 yýl önce Osmanbey’de intihar ettiðini belirterek þunlarý anlattý: “Enver iþleri bozulunca evini sattý. Ben de evi sattýðý kiþiden geri satýn aldým. Tapu bana geçince aramýz bozuk olan kardeþim Sertif Ateþ’in evi tahliye etmesi için dava açtým. Mahkeme beni haklý buldu. Ancak karar Yargýtay’da aleyhime bozuldu. Olay gecesi kardeþimin evine gittim. Tartýþtýk. Korkutmak için silahýmý gösterdim. Buna çok kýzýp ateþ etmeye cesaretim olmadýðýný söyleyerek üzerime yürüdü. Kendimi kaybedip ateþ etmeye baþladým.”