Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
33 sonuçtan 31 ile 33 arası

Konu: Başbakan 12 Eylül’ü dört genç ölümle andı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ss2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım doğru söylüyorsun söylenenler alıntı yapılmıştır.ama her alıntıyı yazıyı ne olursa olsun buraya taşıyabilirmiyiz.
    o alıntı yazıya ve buraya gereksiz yere taşıyan kişiye bu yüzden tepkim vardır.
    taşıyabilirsiniz arkadaşım sen yinede tepkili olma ve kırılma dün senin yazını silen ben yeri geldiğinde yazacağın bir yazının altına alkışımı da koyar teşekkürümüde ederim o yüzden fikirlerimiz ne olursa olsun birbirimizi kırmayalım !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ss2007 senin edepsizliğine edepsizce cevap vermem.edepsizce cevap verirsem bende edepsiz olmuş olurum edepsizliğide asla kabul etmem.
    o sözleri ben söylemedim rahşan hanım o dönem söyledi biz MHP olarak o sözleri yuttuk bu sözler bence ülkücülere küfürdür biz bu küfürleri yuttuk ecevitle iktidar olduk .bu sözleri kabul etmediği için birçok ülkücü MHP den koptu hemen hiddetlenmeyip demek bu sözlerin altında kaldık biz ha demeni beklerdim sanırım yaşın küçük o dönemleri hatırlamıyorsun.bana hiddetleneceğine o sözlerin altında kalanlara hiddetlen. başbuğ olsaydı bu sözlerin altında asla kalmazdı.istersen MHP nin hükümet olduğu dönemki yapmış olduğu icraatları içeren yazıları sana gönderebilirim.gerçek ülkücü körü körüne herşeye emme basma tulumba gibi kafa sallamaz gerçek ülkücü büyüklerini sayar küçüklerini sever gerçek ülkücü her zaman doğru olanın yanında olur bundan kendisi zarar görecek olsa bile. tavsiye ederim ülkücü nedir nasıl olması gerekir bi araştır. tavsiye ederim Alparslan Türkeşin 9 ışık kitabını bi oku.körü körüne lafla ülkücülük olmuyor.bize ÜLKÜOCAKLARInda edepsizlik öğretmediler özür dilerim sana senin hitap şeklinle hitap edemeyeceğim.
    ha bu arada kanımı soruıyorsun babamın ve annemin sülalesi kurtuluş savaşında ve çanakkale savaşında tam 7 şehit vermiş TÜRK OĞLU TÜRKÜM övünmek için söylemiyorum sadece sorduğun için yazdım
    Konu beydemir tarafından (23-07-2010 Saat 05:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizden ricam sakinliğinizi koruyup karşılıklı hakaretler değil konu ile ilgili fikirlerinizdir!!

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri