bende senın dediğini anlamadım. bu konuyla imam hatip liselerinin ne alakası var yıllardır imam hatip liseleri bu ülke için camı hocaları muezzınler muftüler yetiştirmiştir bu ülkede imam hatip liseleri olmasa sen hocaları düzlise ve orta okullarda verilen 1 saatlık din kültür dersi ilemi yetiştireceksın. İstersen bale de yapalım türkan saylan denen mısyonerın dediği gibi.
İmam hatip liselerinde cemaatler öğrencilere el atmış olabilir ama bu ülkenin dini belli ve islam eğitimi verilen kurum yıllardır siyasiler tarafından hedef gösterilip hor görülmektedir bunun en başındada CHP denen partidir laiklik adı altında dinimiz olan islamıyeti analarımızın başındaki başörtüyü sorun haline getiren mısyonerlere yardım edenler belli.
Ülkücülere gelince içlerinde iyileride vardır ama ülkücelerden bu ül***e zarar gelmez demişsiniz gidin bakın liselere ülkü ocaklarına kayıtlı öğrenciler okul cıkışı grup olarak adam dövmek onuda geçtim öğrtemen bile dövüyorlar bakın bakalım illerde mafya işlerine illaki sonu ülkücülüğe dayanıo sırtına siyah uzun palto bıyığını kenarlardan dudak hizasına indiren elınde tesbihi ben ağayım ben ülkücüyüm onlardan başka bu ül***i seven yok sanki.
Zaten bu ül***i bitiren ben islamıyetçiyim ben laikim ben milliyetçiyim die ortaya cıkıp yaygara yapanlar bu hale getirio.
sizin ermenı dedikleriniz yahudi dediklerinizde bunlara kıs kıs gülüo .
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
mustafa pehlivanoglu'nun babasının dedigi gibi şimdiye kadar nerdeydiniz bırakın o insanlar mezarlarında rahat uyusunlar siz bugünlere bakın nice suçsuz insanların ölmemesi için askerlerimizin şehit olmaması için şu terörü bitirin referandumdan evet çıkarsa kaç kişiyi yargılayacaksınız kimleri idam edeceksiniz( siz imralı canisini idam edemediniz)bırakın şu oy avcılıgınıda gerçekleri görün
anlamak zorunda değilsiniz bende sizi anlamakta zaman zaman zorluk çekiyorum küçümse bağlamındaysa yolun acık olsun şunu demeye calışıyorum beydemir kurtla cinsel ilişkiye girme fantazisinden bahsetmiş ya komik geldi sonrada ülküçüler böyle yapmış şöyle yapmış diyorya birde imamhatiplilerin yaptıklarını ortaya dökse helal derim adamlar ALLAH için öldürdüklerini söyleyip küfrediyorlar onlara gelince 3maymunu oynamak kolay diğer tarafdan yok ülküçüler böyle şöyle demek kolay amerikan filosunu kıble kabul edip namaz kılanları şakşakçılık yapanları unutmadı bu millet en kolay arguman din oyna oynaya bildiğin gibi ya din kulla ALLAH arasında değil mi başörtüsü takınca mı namuslu oluyor insanlar misyonerlere yardım edenler gercekten belli en başında hükümet var bakın ermeniyi fener rum pariğini yahudiyi onlardan daha çok düşünen ortaklığı olan hükümet recep bey horozlandı da ne oldu davut oğlu gitti görüştü kimin haberi olaçaktı yahudi acıklamasa birtek bu sözüne hak veriyorum Zaten bu ül***i bitiren ben islamıyetçiyim ben laikim ben milliyetçiyim die ortaya cıkıp yaygara yapanlar bu hale getirio.ALLAH yolunu acık etsin eşitlik adalet saygı birgün hepimize gerekecek
arkadaş
benim tepkime olan yerde (okuduysan)türkle kurtun bilmem ne ilişkisinden bahseden manyakça bir yazı var.buna tepki vermemem mümkün değildir.böyle saçma sapan şeyleri buraya taşıyacaksak ve siz izin verirseniz işler karışır.
siz benimle birlikte arkadaşın yazısınıda silseydiniz anlıyacaktım.ama diğer yazı gereksizce orada duruyor.
manyakça yazı dedim diye yazım siliniyor.
diğer tarafta sapıkça masal orada duruyor. adil olun.
arkadaşlar öyle yada böyle o sandıktan birşey çıkacak , ben şahsen hayır diyecem ama evette çıkarsa saygı gösterecem burdaki yazları okuyorum herkesin doğrusu var kendine göre bazılarına yanlış gelebilir, ama zorlada kabul etirilemez, oda onuna fikirlerini zorla kabul etiremez,ama bu kişisel olarak hakarete varırsa konu seyrinden sapar , burda özgürce fikirlerimizi tartışalım, kimseyi kırmayalım, kimseyi banlamayalım siyasi ifadelere saygımız var ama küfre asla yok lütfen saygılı olalım, anayasa değişikliği diyoruz burda kaç kişi anayasada neler değişecek neler gelecek biliyorsa sıralasın, kimse bilmiyor tam olarak ben dahil, onuda tartışırsak hiç olmasa neler oluyor öğreniriz, yarın buraya ekleyecem anayasada neler gidecek neler gelecek , neler değiştiriliyor..
arkadaşım kendi fikirleri olursa zaten gereken müdahale yapılır burada alıntı yapmış doğru yada yanlış yada sapıkça bırakta okuyanlar onu eleştirsinler ben senin yazını bu yüzden silmedim daha yazının başında sen ne kanı taşıyorsun deyip sinirlerine hakim olamayıpta 52 yaşında bir insanın kanını sorgularsan aynı şekilde ben o yazıyı burada silerim
ama daha sakin bir şekilde arkadaşım olay budur bundan ibarettir diyerek olayı hakaret düzeyine getirmeden yazmış olsaydın yada sende alıntılardan örnekler verseydin olay bu şekilde cereyan etmeyecekti burada hiçbir üyeye ayrımcılık olmaz aynı şekilde sana öyle bir şekilde müdahale olsun kim olursa olsun o yazı oradan silinir o yüzden paylaşımlarımızı daha sakin ve hakaret düzeyine getirmeden yapalım!!!
arkadaşım doğru söylüyorsun söylenenler alıntı yapılmıştır.ama her alıntıyı yazıyı ne olursa olsun buraya taşıyabilirmiyiz.
o alıntı yazıya ve buraya gereksiz yere taşıyan kişiye bu yüzden tepkim vardır.
ss2007 senin edepsizliğine edepsizce cevap vermem.edepsizce cevap verirsem bende edepsiz olmuş olurum edepsizliğide asla kabul etmem.
o sözleri ben söylemedim rahşan hanım o dönem söyledi biz MHP olarak o sözleri yuttuk bu sözler bence ülkücülere küfürdür biz bu küfürleri yuttuk ecevitle iktidar olduk .bu sözleri kabul etmediği için birçok ülkücü MHP den koptu hemen hiddetlenmeyip demek bu sözlerin altında kaldık biz ha demeni beklerdim sanırım yaşın küçük o dönemleri hatırlamıyorsun.bana hiddetleneceğine o sözlerin altında kalanlara hiddetlen. başbuğ olsaydı bu sözlerin altında asla kalmazdı.istersen MHP nin hükümet olduğu dönemki yapmış olduğu icraatları içeren yazıları sana gönderebilirim.gerçek ülkücü körü körüne herşeye emme basma tulumba gibi kafa sallamaz gerçek ülkücü büyüklerini sayar küçüklerini sever gerçek ülkücü her zaman doğru olanın yanında olur bundan kendisi zarar görecek olsa bile. tavsiye ederim ülkücü nedir nasıl olması gerekir bi araştır. tavsiye ederim Alparslan Türkeşin 9 ışık kitabını bi oku.körü körüne lafla ülkücülük olmuyor.bize ÜLKÜOCAKLARInda edepsizlik öğretmediler özür dilerim sana senin hitap şeklinle hitap edemeyeceğim.
ha bu arada kanımı soruıyorsun babamın ve annemin sülalesi kurtuluş savaşında ve çanakkale savaşında tam 7 şehit vermiş TÜRK OĞLU TÜRKÜM övünmek için söylemiyorum sadece sorduğun için yazdım
Konu beydemir tarafından (23-07-2010 Saat 04:13 ) değiştirilmiştir.
bu sözleri söyleyen Rahşan ecevit MHP-DSP ile hükümet olmadan hemen önce. bu sözlere tepki vermeyen MHP den Ülkücüler hep ayrıldılar. ama senin tepkin söyleyene ve tepki vermeyen başkana değilde doğruları buraya aktarana.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri