Hüsnü Özkara: "Yuvama döndüm, mutluyum"
Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastião Lazaroni’nin yardýmcýlýðýna getirilen Hüsnü Özkara bugün saat 11.00’de düzenlenen törenle üç yýllýk sözleþme imzaladý.
Ýmza törenine katýlan Basýn Sözcüsü Zeyyat Kafkas törende yaptýðý konuþmada, Trabzonspor’un altyapýsýndan gelerek takýmýmýzla lig þampiyonluklarý ve kupa sevinçleri yaþayan, teknik direktörlük hayatýnda da son derece baþarýlý olan hocamýz Hüsnü Özkara’nýn burada olmasýndan büyük memnuniyet duyduklarýný belirterek, “Teknik bilgisinin yanýnda takýmýmýzdaki Trabzonsporluluk ruhunu pekiþtireceðine olan inancým tamdýr. Kendisine baþarýlar diliyorum” diye konuþtu.
Sözlerine “Yuvama döndüðüm için çok mutluyum” diyerek baþlayan Hüsnü Özkara ise, “Her teknik adam için Trabzonspor’da çalýþmak bir onurdur. Ben de görev bilinciyle bu sorumluluðu taþýmak adýna teklifi seve seve kabul ettim. Misyonumuz elbette aðýr fakat umarým Trabzonspor’a uzun yýllar hizmet etme imkaný bulurum” açýklamasýný yaptý.
Bu arada, imza töreninden sonra kendisine üzerinde isminin yazýlý olduðu 4 numaralý bir forma hediye edilen Özkara, bu armaðan karþýsýnda duygulanýrken, “Futbolculuk günlerimde 4 numaralý formayý kimselere býrakmamýþtým. Bu hediyeyi ömrüm boyunca saklayacaðým” ifadesini kullandý.
Hüsnü Özkara kimdir?
1955 Yýlýnda Trabzon’da doðan Hüsnü Özkara Trabzonspor’un 10 yýl formasýný giydi. 10 kez A 2 kez de Ümit milli olan Özkara, Ankaragücü’nde de 8 yýl futbol oynadý. Özkara Bordo-Mavili renklerle 5 þampiyonluk, 2 Türkiye Kupasý, 5 Cumhurbaþkanlýðý Kupasý, 2 Baþbakanlýk Kupasý ve Kýbrýs Barýþ Kupasý kazandý. Hüsnü Özkara teknik direktörlüðe Ank.köy hizmetlerinde baþladý. Düzcespor, Erzurumspor, Boluspor, Zonguldakspor, Erzincanspor, Hatayspor, Kayserispor, Sarýyer ve Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor takýmlarýný çalýþtýran Özkara, Konyaspor’u 2002-2003 sezonunda þampiyon yaparak Süper Lig’e taþýdý. Özkara yönetimindeki Yeþil – Beyazlý ekip Fenerahçe’yi Türkiye Kupasý’ndan eledi. Trabzonspor’da 1999-2000 sezonunda A.Suat Özyazýcý’nýn yardýmcýlýðýný da yapan Özkara, üniversite mezunu, evli ve 2 çocuk babasý
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri