Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: İşte AK Parti'nin referandum sloganları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SİTE nin SELAMETİ AÇISINDAN SUSMAM EN GÜZELİ...............................................................................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vatandaşım hala anlamadı bunlarda millet anlayışı yok.Eski söylemlerinde bizzat kendi söylemişti hatırlayın.Demokrasi bizim için sadece araçtır diye ama bizler bunun gibi söylemleri çabuk unutuyoruz.Şimdide anayasa paketinde sadece 12 eylülü öne çıkartarak olayı ajite ederek paketteki diğer konuları ört bas ediyorlar.Helal olsun çok iyi hatip.Sen bırak 30 sene önceki konuyu asıl bizi ilgilendiren paketle birlikte bundan sonraki hayatımızda olacak değişiklikler.Neden onlardan bahsetmiyorsun.Baktıki işler iyi gitmiyor kürtlere sarılmaya çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer bu şarkıyı ön plana çıkarırlarsa bu referandumdan kendi partilerinden bile oy kaybı yaşarlar.tepki alırlar.
    onun için bu karardan vazgeçeceklerini düşünüyorum.yada şarkı sözlerini başbakan ağzından duyabiliriz.(meclisteki konuşmasından alınarak)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bırak otuz sene önce asılanlara ağlamayı sen asıl her gün ölen şehitlerimize ağla daha yeni altı şehit daha verdik ağlayacaksan onlara ağla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bırak otuz sene önce asılanlara ağlamayı sen asıl her gün ölen şehitlerimize ağla daha yeni altı şehit daha verdik ağlayacaksan onlara ağla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın kucer06 sen ağladın mı???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unlu51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın kucer06 sen ağladın mı???
    ben ağladım hemde bağıra bağıra küfürler ederek duvarlara yumruk atarak ama odada yalnız başıma ekranların karşısında değil hatta hanımımın yanındada değil rahatsızmı oldun ?????

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri