Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ýþte AK Parti'nin referandum sloganlarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýþte AK Parti'nin referandum sloganlarý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

AK Parti, referandum için hazýrlalýklarýný tamamladý

22 Temmuz 2010 Perþembe, 10:33:20
    AK Parti MKYK, dünkü toplantýsýnda referandum çalýþmalarýný masaya yatýrdý. Toplantýda, Ahmet Kaya’nýn seslendirdiði “Þafak Türküsü”nün kampanyada kullanýlmasý kararlaþtýrýldý.
    Baþbakan Erdoðan, önceki gün parti grup toplantýsýndaki konuþmasýnda, 12 Eylül darbesi sonrasýnda idam edilen solcu genç Necdet Adalý için Nevzat Çelik’in kaleme aldýðý þiirin ilk iki kýtasýný okumuþtu.
    Toplantýda alýnan bazý kararlar þöyle:
    * Ana slogan, “Sevdamýz Millet; Oyumuz Evet” olarak belirlendi. “Her Evet; Demokrasiye Evet; Özgürlüðe Davet” sloganý kullanýlacak.
    * Kampanya rengi için “beyaz”da karar kýlýndý. Ýlan panolarýnda beyaz zemin üzerinde “evet” mührü bulunan afiþler kullanýlacak.
    * Gelecek haftadan itibaren “evet” isimli, Anayasa deðiþikliklerinin anlatýldýðý haftalýk bir gazete çýkarýlacak. Gazete ücretsiz daðýtýlacak.
    * Ramazan’da sahura kadar, vatandaþlara Anayasa deðiþikliði anlatýlacak.
    * Zurnadan kemençeye, Anadolu’nun farklý çalgýlarýyla seslendirilen özel bir “evet” þarkýsý hazýrlandý. Ayrýca, Baþbakan’ýn sesinden, “Söz Milletin; Karar Milletin” gibi ifadelerin yer aldýðý remiksler kullanýlacak.
    AHT

bu kadar ahmet kaya aþýðý olup sahipleniyorsanýz demekki düþüncelerinide sahipleniyorsunuzdur

bence halktan evet oyu isterken þafak türküsünü deðilde vallahi apoyu özledik adlý parçasýnýda kullanabilirler yazýklar olsun bu kadarýnada gerçekten yazýklar olsun baþkada hiçbir þey demiyorum
    kürt halkýnýn oyunu almak için yapýlacak bu hareketi ve düþünceyi þiddetle kýnýyorum!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu deðiþiklik için alýnmýþ en berbat karar.

Bana göre Türkiyenýn topraklarýnda hayat surmuþ bu vatana ihanet etmiþ isimler arasýnda PKK yanlýsý ahmet kaya ve misyoner olup pkk ya yardým eden türkan saylan denen hainleri bu halka yuttrumak isteyenler sadece hayýr ve tepki alýrlar.

Her sene artýk bunlarý önumuze sunmaktan ne zaman vazgeçecekler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu deðiþiklik için alýnmýþ en berbat karar.

Bana göre Türkiyenýn topraklarýnda hayat surmuþ bu vatana ihanet etmiþ isimler arasýnda PKK yanlýsý ahmet kaya ve misyoner olup pkk ya yardým eden türkan saylan denen hainleri bu halka yuttrumak isteyenler sadece hayýr ve tepki alýrlar.

Her sene artýk bunlarý önumuze sunmaktan ne zaman vazgeçecekler.
    volkan bakalým bu sefer bu olaya ne kulp uyduracaklar her gün bir askerimiz þehit olurken haburdaki skandal üstüne pkk ideolojisi benimsemiþ birinin þarkýsý ile sokaklarda evet oyu istenmesi bu nedir benim kafam durdu bir açýklama bulamýyorum sonuna kadar evet diyen arkadaþlar sizlerin bu konu ile ilgili konuþacaklarý yazacaklarý yokmu gerçekten sizinde düþüncelerinizi merak ediyorum apoyu özledim diye þarký söyleyen bir pkk sempatizanýnýn þarkýsý ile referanduma gitmek ne kadar samimidir sorarým sizlere!!!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zamanýnda çok kýzdýðým aziz nesine hak verme me yardýmcý olan halkýma kýzýyorum ama ne yapsak nafile birileri bizden daha iyi çözmüþ benim insanýmý onlar ne yapsa doðru yapar diyorum bu sahte imajlarla halkýmý kandýranlarý alkýþlýyorum durmak yok yola devam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

referandumda kullanacaklarý sanatçýnýn pkk ya verdiði konserdir izlemeyenler için bir daha buyrunnn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaslar elbetteký herkes ve hepýmýz tepkýmýzde haklýyýz ama bu ýsýn bu olaylarýn artýk býr son bulmasý lazým herkes ve ülkemiz icýn.ama býz hala onlar ve býzler dýye bu celýskýyý ve ayýrýmý yasarsak bu ýsýn ýcnden cýkýlmaz býr durum yaratýr.býraz sag duyulu ve sakýn dusunmelýyýz.dogu ve guney doguda yasayan butun ýnsanlar pkk lý olamaz oyle degýlmý.sonra emýným aramýzdan býr cogu bu sarkýyý defalarca mýrýldanmýstýr.meseleye cok yuzeysel bakmayalým.herkes gýbý benýmde ýcým yanýyor her sehýt haberýnde ve fakat bu artýk býr sekýlde son bulmalý.bununda ýlk adýmý 12 eyluldeký referandumdur arkadaslar.býz su anký anayasayý kabullenmeye devam edersek bu olaylar hýc býtmeyecek buna emýn olun.artký býr yerden baslamalý bu duzen býr sekýlde degýsmelý ýnanýn bana degýsýklýgý akp degýl chp veya baska býr partý fark etmez hazýrlasaydý ben sývýl anayasaya yýne evet derdým cunku ne kadar kötu olursa olsun mevcu anayasadan yýne kat be kat ýyý olacaktý.onun ýcýn lutfen herkes býrazdaha sag duyulu dusunsun ve karar versýn.herkese tesekkurler.
    Konu AYFLY tarafýndan (22-07-2010 Saat 17:15 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý AYFLY Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaslar elbetteký herkes ve hepýmýz tepkýmýzde haklýyýz ama bu ýsýn bu olaylarýn artýk býr son bulmasý lazým herkes ve ülkemiz icýn.ama býz hala onlar ve býzler dýye bu celýskýyý ve ayýrýmý yasarsak bu ýsýn ýcnden cýkýlmaz býr durum yaratýr.býraz sag duyulu ve sakýn dusunmelýyýz.dogu ve guney doguda yasayan butun ýnsanlar pkk lý olamaz oyle degýlmý.sonra emýným aramýzdan býr cogu bu sarkýyý defalarca mýrýldanmýstýr.meseleye cok yuzeysel bakmayalým.herkes gýbý benýmde ýcým yanýyor her sehýt haberýnde ve fakat bu artýk býr sekýlde son bulmalý.bununda ýlk adýmý 12 eyluldeký referandumdur arkadaslar.býz su anký anayasayý kabullenmeye devam edersek bu olaylar hýc býtmeyecek buna emýn olun.artký býr yerden baslamalý bu duzen býr sekýlde degýsmelý ýnanýn bana degýsýklýgý akp degýl chp veya baska býr partý fark etmez hazýrlasaydý ben sývýl anayasaya yýne evet derdým cunku ne kadar kötu olursa olsun mevcu anayasadan yýne kat be kat ýyý olacaktý.onun ýcýn lutfen herkes býrazdaha sag duyulu dusunsun ve karar versýn.herkese tesekkurler.
    usta ben bu þarkýyý severim ve dinlerim ama ahmet kayadan deðil!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim kürtle bir sorunum olmadý yýllardýr ayný odada çalýþtýðýmýz derdimizi sevincimizi paylaþtýðýmýz kürt arkadaþlarla beraberim ama kusura kalma ben vatan haini pkk ya karþý sað duyulu olamýyorum!
    Konu veyselbakan tarafýndan (22-07-2010 Saat 18:03 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý AYFLY Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    olaylar hiç bitmeyecek bu doðuru bitmeside mümkün deðil aksini düþünenler asker diyor ama bence siyasi rantcýlar bu olaylardan çok iyi nemalanýyor hele birde onlarda daha büyük rantçý amerika ve avrupa bu iþin içinde olduðu için bu olaylar bence dahada geniþliyecek hele birde iktidara ac akp zihniyetinin vermek zorunda olduðu tavizler bazý þeyleri daha da hýzlandýrýyor akp hükümeti ve cumhuru tüm vatandaþlarý sarcak þekilde davransaydý büyük bir þansý kaçýrmazdýk ama onlarda kendilerine yakýn cevrelerine diyetlerini ödedikleri için bataklýktaki bir canlý gibi kim ne yapsa batýyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SÝTE nin SELAMETÝ AÇISINDAN SUSMAM EN GÜZELÝ...............................................................................

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri