Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
AK Parti, referandum için hazýrlalýklarýný tamamladý
22 Temmuz 2010 Perþembe, 10:33:20
AK Parti MKYK, dünkü toplantýsýnda referandum çalýþmalarýný masaya yatýrdý. Toplantýda, Ahmet Kaya’nýn seslendirdiði “Þafak Türküsü”nün kampanyada kullanýlmasý kararlaþtýrýldý.
Baþbakan Erdoðan, önceki gün parti grup toplantýsýndaki konuþmasýnda, 12 Eylül darbesi sonrasýnda idam edilen solcu genç Necdet Adalý için Nevzat Çelik’in kaleme aldýðý þiirin ilk iki kýtasýný okumuþtu.
Toplantýda alýnan bazý kararlar þöyle:
* Ana slogan, “Sevdamýz Millet; Oyumuz Evet” olarak belirlendi. “Her Evet; Demokrasiye Evet; Özgürlüðe Davet” sloganý kullanýlacak.
* Kampanya rengi için “beyaz”da karar kýlýndý. Ýlan panolarýnda beyaz zemin üzerinde “evet” mührü bulunan afiþler kullanýlacak.
* Gelecek haftadan itibaren “evet” isimli, Anayasa deðiþikliklerinin anlatýldýðý haftalýk bir gazete çýkarýlacak. Gazete ücretsiz daðýtýlacak.
* Ramazan’da sahura kadar, vatandaþlara Anayasa deðiþikliði anlatýlacak.
* Zurnadan kemençeye, Anadolu’nun farklý çalgýlarýyla seslendirilen özel bir “evet” þarkýsý hazýrlandý. Ayrýca, Baþbakan’ýn sesinden, “Söz Milletin; Karar Milletin” gibi ifadelerin yer aldýðý remiksler kullanýlacak.
AHT
bu kadar ahmet kaya aþýðý olup sahipleniyorsanýz demekki düþüncelerinide sahipleniyorsunuzdur
bence halktan evet oyu isterken þafak türküsünü deðilde vallahi apoyu özledik adlý parçasýnýda kullanabilirler yazýklar olsun bu kadarýnada gerçekten yazýklar olsun baþkada hiçbir þey demiyorum
kürt halkýnýn oyunu almak için yapýlacak bu hareketi ve düþünceyi þiddetle kýnýyorum!!!!

Teþekkur:
Beðeni:
AK Parti MKYK, dünkü toplantýsýnda referandum çalýþmalarýný masaya yatýrdý. Toplantýda, Ahmet Kaya’nýn seslendirdiði “Þafak Türküsü”nün kampanyada kullanýlmasý kararlaþtýrýldý.
Alýntý

Yer imleri