Alıntı ss2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
banu avar uzun yıllar trt1 de program yaptı.yaptığı son program hükümetin işine gelmeyince trt den kovuldu.aşağıda videosu var:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
banu avarın yukarıdaki tesbitleri yerindedir.
onun yapmış olduğu başka açıklamalar var ondan ilginç bazı yerleri aşağıya yazayım:
GAZETE5- Sizin Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan’ın da bu ‘listelerde’ olduğuna dair iddialarınız oldu. Bunu nereden biliyorsunuz?
B.AVAR- 1994’de BBC için rehberlik yaparken yaşadıklarımı anlatmıştım. Avusturya ABC, Amerikan PBS ve BBC’den Nick Gowing gibi kuruluş ve isimler ısrarla Türkiye’den 3 isimle görüşme talebinde bulunmuşlardı. Konu Refah Partisi idi. Erbakan partinin başındaydı ama, kimse onunla görüşmek istemiyor hepsi Tayip Erdoğan, Abdullah Gül ve Fehmi Koru’dan randevu alınmasını istiyordu… Aldım, görüşmeler yapıldı…
1994 yılı sonunda ABD büyükelçisi Morton Abromowitz bir beyanatında “Erbakan’dan daha şehirli daha modern biri lazım. Tayip Erdoğan gibi!” demişti. Bir süre sonra bu arzuları gerçekleşti… Bugün de benzer şekilde her kesimden eğittikleri favorileri var ve gerektiğinde sahneye sürüyorlar...

alttada link var
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sağol kardeş bunun ses kaydı var bende ama siteye koyamadım ama sen halletmişsin sağol işte böyle değerli insanlar işlerinden kovuluyor yandaşlar gerek amerika avrupa gerekse hükümet tarafından ödillendiriliyor banu hanım herşeyi çok güzel ifade etmiş ama 3maymunu oynamayanların görmesi lazım yoksa bu adamların ne ye karşılık bu devletin başına geldiklerini hergez biliyor erbakanı tasviye etmeselerdi ne gül ne recep bey ne de vecdi koru anılırdı