Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Jandarma Kulaklarýna Ýnanamadý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart Jandarma Kulaklarýna Ýnanamadý

    'Komutaným Bizi Kurtarýn, Ölüyoruz. Daha Önce Bizi Yakaladýðýnýz Yerdeyiz"

    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Olay, dün gece saat 01.00 sýralarýnda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a baðlý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Kasabasý Zeynel höyüðünde meydana geldi. Daha önce de ayný yerde define arayan Satýlmýþ Karahan (38), Mehmet Büyükgöz (41) ve Nimetullah Gündüz (31)
    jandarma ekipleri tarafýndan yakalanýp çýkarýldýklarý mahkeme tarafýndan serbest býrakýlmýþtý. Üç kafadar, bir süre sonra yine ayný höyükte kazý yapmaya devam ettiler.

    KOMUTANIM BÝZÝ KURTARIN ÖLÜYORUZ

    Defineciler, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Kasabasý Zeynel höyüðünde yaklaþýk 7 metre derinliðinde, 15 metre uzunluðunda tünel kazarak ilerlemeye baþladýlar. Höyüðe yakýn bir bölgeden elektrik hattý çekerek, belirli saatlerde kazýyý sürdüren 3 arkadaþ, metrelerce ilerlediler. Dün gece de ayný bölgeye gelen defineci 3 kiþi, saat 01.00 sýralarýnda kazý yaptýklarý sýrada içeride biriken metan gazýndan zehirlendiler. Durumu fark eden Mehmet Büyükgöz (41) ve Nimetullah Gündüz (31) tünelden çýkmak istedi. Ancak Satýlmýþ Karahan (38) içeride baygýnlýk geçirerek dili boðazýna kaçtý. Kuyunun aðzýna kadar güçlükle gelebilen Nimetullah Gündüz (31) cep telefonuyla Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Jandarma Karakolu nöbetçi komutaný arayýp, "Komutaným bizi kurtarýn, ölüyoruz. Daha önce bizi yakaladýðýnýz yerdeyiz" diyebildi.

    DÝLÝ BOÐAZINA GÝTTÝ

    Ýhbar üzerine olay yerine ambulans, kepçe ve Sivil Savunma ekipleri intikal etti. Tünel içerisinde kalan 38 yaþýndaki Satýlmýþ Karahan'ý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Belediyesinde çalýþan amsulans þoförü 41 yaþýndaki Arslan Özcan çýkardý. Özcan olayý þöyle anlattý.

    "Evde oturduðum sýrada Karakoldan komutan aradý. 'ambulansý al gel, zehirlenme var' dedi. Ben de ambulansý alarak olay yerine geldim. 3 kiþiden 2'sinin çýkarýldýðýný, bir kiþinin ise halen içeride olduðunu söylediler. Tünelden çýkarmak için kimse talip olmayýnca ben girdim. Gaz maskesiyle tünele girdiðimde müthiþ bir gaz kokusu vardý. Ýçerideki arkadaþ baygýn bir vaziyette ve dili boðazýna gitmiþti. Dilini düzelterek nefes almasýný saðladým. Daha sonra ipe baðlayarak dýþardaki arkadaþlarýn yardýmýyla tünelden çýkardýk" dedi.

    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Belde Belediye Baþkaný Dilaver Özcan ise zehirlenen 3 kiþinin define aradýklarý sýrada metan gazýndan zehirlendiklerini belirtti. Ardýndan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Belediyesine ait kepçe tarafýndan açýlan tünel kapatýldý. Tünelden çýkartýlan defineciler ise 112 Acil ambulansý ile Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Devlet Hastanesi'ne kaldýrýldý. Buradaki ilk müdahalenin ardýndan durumu aðýr olan Satýlmýþ Karahan, ambulansla Ankara Eðitim ve Araþtýrma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruþturma baþaltýldý.

    Halit YILMAZ - Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. - Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. - DHA (Doðan Haber Ajansý) 55 dakika önce..

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    deli bu adamlar yaa...harbiden deli...
    yahu kaç gündür metan gazýndan dolayý patlayan maden haberlerinidemi duymadýlar...
    öyle bodoslama girilirmi kuyuya... hasbünallah.
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •