Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Çapkýn aygýra pulluk cezasý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Çapkýn aygýra pulluk cezasý

ÝZMÝR'in Balçova Ýlçesi'nde, Ýnciraltý Atlý Spor Tesisleri'nin çitlerini yýkarak aralarýnda yarýþlarda koþan þampiyon Ýngiliz atý Dinyeper'in yavrusu Happy Girl'ün de bulunduðu beþ kýsrak ve bir eþekle çiftleþen baþýboþ aygýr,

sahibi çýkmayýnca tesis sahibi Mustafa Akýn tarafýndan pulluða koþulmakla cezalandýrýldý.

Ýlginç olay, Ýnciraltý semtinde, geçen nisan ayýnda Ýnciraltý Atlý Spor Tesisleri'nde meydana geldi. Tarýmýn da yapýldýðý bölgede, baðlý olduðu yerden ipini koparan binek atý bir aygýr, Atlý Spor Tesisleri'ne gelip, çiti yýkarak, kýsraklarýn bulunduðu bölüme girdi. Azgýn aygýr, aralarýnda Türkiye'deki yarýþlarda koþan þampiyon Ýngiliz atý Dinyeper'in yavrusu olan Happy Girl'in de bulunduðu, diðer dördü binekte kullanýlan beþ kýsrakla çiftleþti. Sabah saatlerinde gelen tesisin sahibi 33 yaþýndaki Mustafa Akýn, gördüðü manzara karþýsýnda þoke oldu. Mustafa Akýn, duruma polise bildirdi ama baþýboþ atýn sahibi çýkmadý.

Tesisin sahibi Mustafa Akýn ‘Dünyamý karartý’ dediði aygýrý komþu tarla sahibi Çoþkun Azýl'a bir yýllýðýna ücretsiz vererek, pulluða koþulup tarlayý sürmekle cezalandýrdý. Kýsraklarý gebe býrakan aygýr hergün kýzgýn güneþin altýnda tarlada çift sürerek cezasýný çekmeye baþladý.

Mustafa Akýn ‘Tecavüzcü Coþkun’ adýný taktýðý çapkýn aygýrýn çifleþtiði beþ kýsrak ve bir eþekten sadece Duman, Çilek ve Þiva isimli cins üç kýsraðýn gebe kaldýðýný belirterek, “Tecavüze uðrayan kýsraklarýmýn bir süre sonra yavrularý olacak. Aygýrýn verdiði zarar cezasýz kalmamalýydý. Ben de ona ceza olarak bir yýl komþu tarlada çifte koþulma cazasý verdim. Çapkýn aygýrýn sahibinin bölgedeki bir baþka at çiftliðinden olduðunu biliyorum ama kayýtlý olmadýðý için birþey yapamadým. Olaydan sonra depresyona giren eþeði ise baþka çiftliðe gönderdim ” dedi.

Mustafa Akýn tek tesellisinin büyük umut baðladýðý Dinyeper'in yavrusu, 300 bin lira deðerindeki Happy Girl'in gebe kalmamasý olduðunu söyledi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hadým etselerdi
    Fazla Rahatým . Rahatsýz Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri