Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Namýk kemal fýkralarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Namýk kemal fýkralarý

GÜLEN EÞÞEK

Deli olduðu söylenen bir padiþah ferman salmýþ dört bir yana.
    -"Eþeðimi güldürene bin altýn vereceðim" diye. Ülkenin her köþesinden adaylar gelmiþ uðraþmýþlar, didinmiþler ama bir türlü eþeði güldürmeyi baþaramamýþlar. En sonunda Nam-ý Kemal gelmiþ eþeðin kulaðýna bir þeyler fýsýldamýþ. Eþek baþlamýþ kahkahalarla gülmeye. Nam-ý Kemal almýþ bin altýný dönmüþ evine. Eþek günler, haftalar hatta aylar geçtiði halde hala kahkahalarla gülmekteymiþ. En sonunda padiþah bir ferman daha yayýnlatmýþ:
    -"Eþeðimi aðlatana ikibin altýn" diye. Yine ülkenin dört bir tarafýndan adaylar gelmiþ ama eþeði bir türlü aðlatamamýþlar. En sonunda Nam-ý Kemal gelmiþ.
    - Bizi eþekle yalnýz býrakýn, demiþ. Ahýrda geçen 1-2 dakikadan sonra eþek baðýra baðýra aðlamaya baþlamýþ. Padiþah ikibin altýný verirken önce güldürmek, daha sonra aðlatmak için ne yaptýðýný sormuþ. Cevap þöyle olmuþ:
    - Ýlk geliþimde eþeðe "Benimki seninkinden büyük" dedim, eþek gülmeye baþladý. Ýkinci geliþimde ise çýkartýp gösterdim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fazla Rahatým . Rahatsýz Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[#2000]Nam-ý Kemal günün birinde Afrika'da yamyam bir kabilenin eline düþer. Kabile reisi Nam-ý Kemal'e kurtulabilmesi için tek þartýn bir dizi testten baþarýyla geçmesi olduðunu söyler. Bunun üzerine Nam-ý Kemal ölmektense testi kabul eder. Bunun üzerine kabile reisi testin kurallarýný açýklar. Testte üç ayrý kulübe bulunmaktadýr. Birinci kulübede bir kasa viski, ikinci kulübede diþi çekilecek vahþi bir aslan, üçüncü kulübede ise kabilenin en azgýn hatunu. Nam-ý Kemal önce bir kasa viskiyi içecek sonra aslanýn diþini çekecek en son olarakta kadýný mutlu edecek. Derken test baþlar ve Nam-ý Kemal birinci kulübeye girer, aradan saatler geçer bizimkinden ses yok derken 6-7 saat sonra yalpalayarak dýþarý çýkar ancak ayakta zor durmaktadýr. Zar zor ikinci kulübenin yolunu bulur ve girer. Girmesiyle birlikte kulübede gürültüler kopmaya baþlar, toz duman birbirine girmiþtir, aslanýn acýlý kükremeleri kulaklarý saðýr eder. Aradan 2-3 saat geçtikten sonra Nam-ý Kemal sallanarak dýþarý çýkar ve reise dönerek "diþi çekilecek orospu nerde" diye sorar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnatçý Eþek [#2393]Alman, Ýngiliz ve bizim Nam-ý Kemal yine bir yarýþmada karþýlýþýrlar. Yarýþma eþeði anýrtma yarýþmasýdýr. Önce ingiliz girer, eþeðe vurur, iter kakar ama eþek gýk demez, oda vazgeçer. Alman girer, kuyruðundan çeker, kulaðýndan ýsýrýr ama eþek gene ses çýkarmaz. Sýra Nam-ý Kemal'dedir. Eþeðin yanýna girer arkasýna geçer ve eþekle birlikte olur. Eþek bi anda çýlgýnlar gibi anýrmaya baþlar. ilk yarýþmayý Nam-ý Kemal kazanýr. Ýkinci yarýþmaya geçilir. Bu sefer amaç eþeðin kafasýný önce yukarý aþaðý daha sonrada saða sola hareket ettirmektir. Ýngiliz girer gene, hayvanýn kafasýný aþaðý çeker sola iter ama kýpýrdatamaz. Alman kendinden emin gelir, eþeðin kafasýnýn üzerinde zýplar, saða iter ama eþek yine kýpýrdamaz. Sýra Nam-ý Kemal'e gelir, Bu sefer N.Kemal eþeðin karþýsýna geçer ve sorar "beni tanýdýnmý" eþek evet anlamýnda kafasýný bi aþaðý bi yukarý sallar. N.Kemal ikinci sorusunu sorar. "Bidaha yapýyýmmý" eþek korku dolu gözlerle kafasýný iki yana sallar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilet

Ülkenin birinde azgýn mý azgýn bir kadýn varmis. Kimse bu kadýný cinsel doyuma ulaþtýramamýþ! En sonunda akýllara Nam-ý Kemal gelmiþ olsa olsa bu iþi o becerir demiþler ve caðýrmýþlar!
    Nam-ý Kemal´in de " Ben bu iþi ancak karanlýk bir oda da yaparým" diye özel bir isteði olmuþ!
    Neticede Nam-ý Kemal ve Kadýn karanlýk bir oda da baþlamýþlar seviþmeye...
    1 saat, 2 saat 3,5,7,10,15,20 saat olmuþ. Ýkisinde de tik yok...
    24 saat sonra artýk kadýn pes etmeye baslamýs ve seslenmiþ
    -"Yeter artýk Nam-ý Kemal yeter, ben öldüm!"
    -" Ne Nam-ý Kemal´i abla ben Recep!"
    -"Recep mi??? Peki ya Nam-ý Kemal? O nerde?
    -"O dýsarda bilet kesiyo abla"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu nam-ý kemal bir ömre bedel

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha cok varda edep sýnýrlarýný zorladýgý için veremiyorum buraya.))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri