evt arkadaşlar pc'den ses gelmiyor acılırken windows başlangıc sesi gelıyo ama ondan sonra pcden ses cıkmıyor
-driverler tam yüklü çözemedim sorunu ......
evt arkadaşlar pc'den ses gelmiyor acılırken windows başlangıc sesi gelıyo ama ondan sonra pcden ses cıkmıyor
-driverler tam yüklü çözemedim sorunu ......
aygıt yöneticisinden kontrol ettinizmi acaba ?
biosta anakart için ac'97 ses kartı için bir bölüm varsa
onu ON konumunda olduğundan emin olun
pc de hangi windows kurulu? eğer win 7 ise denetim masasından ses denemi ayarlarına gir bazen hoparlörü kulaklık olarak görüyor ve ses açılışta çıkmasına rağmen medya oynatıcı ve winamp ta çıkmıyor.kulaklık olanı kaldırırsan denetimlerden sorun çıkmıyor.![]()
Öncelikle Aygıt yöneticisinden ses sekmesinde soru işaretli bir aygıt var mı ona bak.
Orada görünen ses sürücüsü nedir? Anakartının ses donanımı ile uyumlu mu onu kontrol et.
Bazı onboard ses kartlarında kendi programını yüklüyor (Saatin yanında simgesi çıkar) o programa girip ayarlarını yapmak gerekir.
Kontrol et olmazsa bilgisayarının donanım bilgilerini yaz. Birde aygıt yöneticisinden bir printscreen koy yardımcı olmaya çalışalım.
Kolay gelsin...
Bence yazılımsal olarak bir problemin olabilir ses ile ilgili.
Bunun için sana "Combofix" isimli malware ve spyware tarayıcı programını öneririm. indir ve çalıştır bakalım. benim de başıma geldi ben bu yöntemle düzeltmiştim. belki sende de aynısı olabilir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri