yazdığın isimler içinde çok iyi bir isim var SAYIN Kösal TOPTAN bu adam hangi partinin başına gelirse gelsın desteklerım (PKK partileri hariç) benım demek ıstediğim konu ne biliyormusun sen bir partının baskanı oluyorsan seçimlerde kazanamıyorsan hadi birinci demıyelımde ikincisinidede olmuyorsa bırakıp gideceksın. senın bu yazdığın isimler arasında hangisi partı kurup seçimlerde o partiye başkanlık etmış

şimdi sen kurt acılımı ile hükümetın pkk yanlısı olduğunu söyluyorsun tamam öyleyse neden diğer PKK avukatını umut olarak görüyorsun.

Sizin anlayamadığınız bişi var şu an benım anladığım kadarı ile zemın hazırlandı bu zemındede bir dahakı seçimde kılıçdaroğlu büyük ihitmalle kolalisyonlu bır iktidar olarak başa gelicek başa geldıkten sonrada bakın türkiye nelerın içine girecek yapılacak antlaşamalar belkı ermenı soykırmı kabul edılecek kıbrısta limanlar AB denemetımın geçecek bunlarında suçları AKP ye yüklenecek AKP de zaten bunlara bişey demıyecek.

Şu an 2 kişi danışıklı kavga edıo biliyormusunuz bunların altında ne var. Ama sadece CHP başa gelsın nıe gelsın adında cumhuriyet ve laiklik var ama sadece adında .

bu ülke de müslümanlar coğunluktadır ve dinlerine bağlı insanlar vardır.

Namaz yerıne cocuklara bale yaptıralım baş örtüsü yobazlıktır ezan sesı nın çok olması ınsanları rahatsız edıyor dıyen kişileri bıunyesınde barındıran partı ınsanlar arasında sınıf yaratan atl tabak üst tabaka modern lık die sınıf yaratan parti CHP dir.

Tabiki bu partının Kökü Atatürke dayanıyor ama atatürkten sonra bu partiyi ideolojisinden başka yönlere kaydıranlar hala bu partideler. Yıllardır CHP ının içinde bulunan karanlıklar bu ül***i karıştırmakta bunu da halk gördüğü için kesınlıkle başa getirmiyor. Şu an bu teror eylemlerı aşırı arttı nedeni sadece hükümettmii yada dış güçlermi.

Elinizi taşın altına koyun bakın kılıçdaroğlu bir defada cıkıp dedi mi bu eylemler bırakın. tek dediği Kürt açılımından oldu

Ben nerden bileyim senın hükümeti düşürmek için bu PKK ya yardım etmediğini her gun tv lere cıkıp recep bey recep bey bir gun olupta hakkarıye gidipte kardeşim siz işsizmisin derdiniz ney die sorup bunları not aldırıp ben bunn ları gerekırse sizin için başbakanla görüşeceğim dediimi yokk işi gücü biz iktidara gelince kardeşim hep vaat hep uyumsuzluk eğer bunu yapsa zaten senın iş yapacağın iyi biri oalcağın belli.

Bunu tüm partiler yapıyor sadece CHP değil miting düzenlerler meydanda halk ağızdan iki kelime sonra şak şak. EE sonuıç ne biz iktidar olunca sen iktidar olmadan da bir git sonuç olarak sen bu vatan bu millet için bu ülkenın başbakanı ve cumhur başkanı ile görüşeceksın görüşünce senı yereceklermı yereceklerını düşüneler ve yerecek olnalar zaten kafalarında ne kadar beyin olduıkları ortadadır. ama ney ben muahalefetım ben iktiadarım kaf dağındalar ya.