REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: yaz tatili için yurt dışına gidecem. nasıl pasaport ve vize alırım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yaz tatili için yurt dışına gidecem. nasıl pasaport ve vize alırım?

Ben yaz tatilinde çek cumhuriyeti norveç gibi ülkelere gitmek istiyorum. Adana da yaşıyorum pasaport için nereye başvuracağım. Toplam ne kadarım gider tek bilgim 145 tl 1 yıllık pasaport ücreti ( pasaport defteri parası dahil). Vize için gerekli işlemleri nereye götürüp yapacam... Kaç haftada tüm işlemlerim hallolup gidebilirm..

BU ARADA REŞİT DEĞİLİM. YAŞ 16.
    çok teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beni de ilgilendiriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi pasaport almak zor değilde o ül***e giriş için vize vereceklermi onu öğrenmek lazım. Bu gibi konularda bu ülkelere tur düzenleyen firmalar ile irtibata geçersenız bence daha iyi olur. Norveç le aramızda vıze varmı bilmıyorum ama varsa en yakındakı norveç elçiliğine gitmenız geerkır sizden talep edeceklerı evrakları olacak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri