Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Türbana özgürlük isteyen Prof

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Türbana özgürlük isteyen Prof

Türbana özgürlük isteyen Prof. YÖK’te

25 Temmuz 2010

Cumhurbaþkaný Abdullah Gül, boþ bulunan Yükseköðretim Kurulu (YÖK) üyeliðine, “Türbana Özgürlük” bildirisinde imzasý bulunan öðretim üyelerinden Prof. Dr. Harun Cansýz’ýn seçilmesini onayladý.

Gül’ün, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Üniversitesi Cerrahpaþa Týp Fakültesi Öðretim Üyesi Cansýz’ýn Bakanlar Kurulu’nca yapýlan seçimini onayladýðý bildirildi.

Yeryüzü Doktorlarý üyesi

Cansýz’ýn Sakarya Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Milletvekili Süleyman Gündüz, Doktor Mustafa Karadeniz ile birlikte oluþturduklarý “Yeryüzü Doktorlarý Gönüllüleri” heyetiyle Beyrut’a insani yardým amacýyla gittiði öðrenildi.

Yeryüzü Gönüllüleri, 2007 yýlýnýn þubat ayýnda kendilerine eþlik eden Van Tabip Odasý Baþkaný Dr. Özkan Ünal ile birlikte maceralý bir karayolu seyahatinden sonra bomba sesleri altýndaki Beyrut’a gitmiþti. Türk ekibi bölgede uzun bir süre yaralýlara karþýlýksýz saðlýk hizmeti vermiþti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haber sanki...prof'u suçluyormuþ ve ayýp bi þeyi savunuyomuþ gibi verilmiþ
    ama..........

prof.dr.harun cansýz............zor zamanda konuþan ...cesur yürek bir vicdanlý bilim adamýmýz.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne güzell
    Fazla Rahatým . Rahatsýz Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri