REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
Sayfa 13/32 İlkİlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon
318 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Referandum Anketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar youtubeye girmek için tıklayın yazısını indirmeyin hotspolshield dosyası virüslü bir dosya şu anda b.sayarımdan onu silmeye çalışıyorum insanları uyarmak için neden mesajlarımı siliyorsunuz eğer bi yanlışımız varsa söyleyin saygılarımla
    arkadaşım o zaman sende uygun bölüme aç bu konuyu !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin.akpina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli admin reklama evet tabiki sitemiz reklam geliri almalı yalnız reklamları kapat seçeneğide olmalıki siteyi okunmaz duruma getirmesin
    arkadaşım bu konuları lütfen formla ilgili görüşleriniz bölümüne açalım !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar youtubeye girmek için tıklayın yazısını indirmeyin hotspolshield dosyası virüslü bir dosya şu anda b.sayarımdan onu silmeye çalışıyorum insanları uyarmak için neden mesajlarımı siliyorsunuz eğer bi yanlışımız varsa söyleyin saygılarımla
    hay Alahım ya işi gücü bıraktık size virüs yoluyoz, abuk sabuk yazıp konuyu bulandırmayın program vpn dir avast ve avg buna alarm veriyor, diğer anti vürüslerle taratın bıse olmadıgını göreceksiniz .. bu bir vürüs değildir programla anonim sorf yapıldıgı için bu iki antivirüs vurus diye alarm veriyor bidaha bu tur yazılar yzmayın... virus faln yoktur kurarkende gunceleyip kurun. kulanmayı bılmıyorsanız danısın sorun pm atın bu cokmu zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart anket

meraba ankete bir yanlıslık olmalı diyer anketler göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki evet yorum yapmaya gerek yok yapacağım yorumu ali harbiye kardeşimiz yapmış zaten bende şok oldum hayır oyunun fazla olduğunu görünce vay halimize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nuriaksoylu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    atatürk anayası değilde ismet paşa ve kenan paşa anayası olmasın bu..bırakın MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN üzerinden siyaset ve söyleşi yapmayı..atatürk gibi bi insan bu ülkenin başına gelmez.rahat bırakmafdılar ATAMIZIN yakasını.ah bi yaşasaydııı.inadına evet.bu ülke için bu şart.darbeci bi düşünceyle bu ülke yerlere serildi ayıptır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba yasanin icinde ne oldunu biliomusunuz 12 eylul 1981 de yasadinizmi zanedersem yasamadini ben evet veriom onemli olan oy vermeniz hayirda olsa oda guzel cunku ulkemize sahip cikilio hic oy vermeseler ozaman korkardim tesekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sadece bir tavsiye

bence akp sayın Erkan YOLAÇ abimizle anlaşıp millete ewet dedirtecek sorular ayarlasın.Erkan YOLAÇ kesinlikle ewet dedirtip anayasayı değiştirmek için akp ye yardımcı olur.
    örnek sorular;
    * geçim sıkıntısı varmı - ewet
    * ay başını getiremiyosunuz değil mi - ewet
    * işsizsiniz değil mi - ewet
    .......vs vs vs

bakın ne kadar basit.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet akıllı olalım sindire sindire

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır oyu kullanacam.nedeni ise 12 eylul oncesi sag sol kavgası yuzunden
    bir çok kişi vuruldu 12 eylul olmasa idi bu gün guney kore ve kuzey kore
    gibi bolunecek tik belkide

Sayfa 13/32 İlkİlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri