hayır yargı tarafsızlığı için
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Oy Vermeyeceğim
hayır yargı tarafsızlığı için
Ya arkadaşlar bu anket sizce gerçeği yansıtıyormu acaba... 12 Eylülden sonra anayasa değişiklik paketi % 60 'ın üzerinde evetle halkın onayından geçerse ne diyeceksiniz? Aziz Nesin'in dediği gibi Türk Milletinin %60'ı ...................dır mı diyeceksiniz..
Biz Nano Teknolojiye geçmeye çalışıyoruz sen atatürkün yasalarından bahsediyon kardeş yeni bir türkiye var artık eskisi gibi fetih döneminde savaş döneminde yaşamıyoruzki ?
bu yüzden evet
atatürk denince aklına yanlızca savaşlar geliyorsa gerçekten çok yazık nano teknolojiden bahsetmişsin hala köylerde elektriği olmayan yerler var millet çöpten ekmek topluyor sen uzaya çıkıp orada gökdelen yapsan ne olur atatürk ün yasaları yoktur onun bize armağan ettiği cumhuriyet ve düşünceleri mevcutturkeşke o yeni dediğin türkiyeyi ulu önderin de söylediği gibi muassır medeniyetler seviyesine çıkarabilsek ama bu düşüncelerle çok zor!
Hala futbol takımı tutar gibi parti tutuyoruz şimdiki anayasa 1980 ihtilali ile gelmiş bir anayasa yani 30 yıl olmuş akpden önce hiçbir hükümetin aklına gelmemiş yeni bir anayasa için yeni bir ihtilali mi bekleyelim kim ne oy kullanırsa kullansın beni ilgilendirmez hekezin görüşüne saygım var ben evet oyu kullanacağım
12 eylül rejiminin hapishanelerde çürütüp perişan ettiği (sağdan olsun soldan olsun) insanların hayır demesi çok acaip birşey
HAYIR illede HAYIR
sonuç belli apacık tüm netteki anketlerde HAYIR %68 evet %32 lerde çok fark var arada
halk gözünü açtı artık bir torba kömüre sattmayacak oyunu tebrikler
ha buarada bu ayın sonunda kömür dagıtımı başlayacakmış sizlere söylüyorum bir torba kömüre kendilerini satanlara diyorum yaww öleceksek şerefimizle ölelim
bu yasa akp kendini yargılanmaktan kurtarma yasasıdır bilmiyormusunuz tayyip ve abdullahın halen kayıp trilyonlar hakkında mahkemeleri sürüyor şuanda dokunulmazlıklarına güveniyorlar ve önümüzdeki genel secimlerde kazanamayacaklarını kendileri bizden daha iyi biliyorlar uyanın ve akp nin yargılanmasını saglamak için hep birlikte HAYIR diyelim
bizler nasıl bi suç işlersek hemen mahkeme karşısına çıkıyorsak onlarıda çıkaralım hiç kimse cezasız kalmasın arkadaşlar ben bile bi sucum varsa cezama razıyım ama akp mahkemelerden kaçıyorlar
düşünsenize birzamanlar türkiyeyi avrupa ihm sine şikayet edenler şuanda türkiyenin başındalar
inan nın artık gururuma yediremiyorum kendinizi düşünmüyor sanız gelecekleri olan çocuk larımız için HAYIR diyelim
ha yasalar elbette degişsin daha iyi yaşamamız için yasalar çıkarılsın fakap tek partinin hazırladıgı bir yasa için HAYIR diyelim
yasalar degişecekse TBMM deki tüm partiler bir araya gelerek yasalar degişmesi için çalışma yaparlar hep birlikte yasa lar degişir
bu nedenle şimdi akp nin tek başına hazırlamış oldugu yasa sadece kendilerini kurtarma yasasıdır bu nedenle HAYIR diyelim
inşallah hepimiz için HAYIRLI olur ..
bu bir torba kömüre kendini satanlar kelimesi beni çok geriyor bilginiz olsun öyle bir kelime konuşuyorsunuzki nereye çekersen çek kelimelerinize dikkat edin birde hatırlatma allah kimseyi soğuklarda bebeleri ile birlikte aç ve aciz bırakıp namerde muhtaç etmesin çeken bilir tok açın halinden anlamaz çünkü!!!bu arada ben artık hatırlatmaktan yoruldum ama siz yazmaktan bıkmadınız tekrar hatırlatıyorum:
VOLKAN:
ankette lütfen kendi yorumunuz kendınıze yapın o neden hayır o neden evet dediği herkezın kendısıne herkez birbirini görüşüne saygılı olsun.
Bu mesajdan sonra yazdıklarımızn dışında mesaj yazanların mesajları sılınıecek ısrar edenlerden forumdan uzaklaştırma cezası alacaktır.
Konu veyselbakan tarafından (04-08-2010 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
herkesin gerçekleri kendinedir arkadaşım ben senin yazına bir yorum yapmadım bir torba kömüre kendini satanlar kelimesi daha öncedende yazıldı takıldığım yer orası yoksa evet hayır o senin hür iradene kalmıştır ve yorum yapmam!
türkiyede kimse aç kalmaz demişsin izmire yolun düşerse seni bir mahallede gezdirip gerçekleri görmeni isterim kal sağlıcakla!!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri