REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
Sayfa 19/32 İlkİlk ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... SonSon
318 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: Referandum Anketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özcanmert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben sadece gercekleri yazıyorum hiç kimse kızmasın lütfen

hiç kimse aç kalmaz bu ülkede amelelik hamballık yaparım yinede evime bakarım haram lokmadan uzak durun

halkımızı görmüyormusun dilençi yaptılar bu baştakiler yazıklar olsun ben artık bu konudan sıkıldım bir da mesaj da yazmayacagım ..

:46:

herkesin gerçekleri kendinedir arkadaşım ben senin yazına bir yorum yapmadım bir torba kömüre kendini satanlar kelimesi daha öncedende yazıldı takıldığım yer orası yoksa evet hayır o senin hür iradene kalmıştır ve yorum yapmam!
    türkiyede kimse aç kalmaz demişsin izmire yolun düşerse seni bir mahallede gezdirip gerçekleri görmeni isterim kal sağlıcakla!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yani HAYIR diyenler darbe yanlısı mı oluyor?
    Bu referandum da bir darbenin devamıdır.
    Yapılanları iyi okumak gerekiyor; Ülkemiz adım adım kanlı bir uçuruma sürükleniyor. Acemi ve devlet bilmez idareciler de sadece seyrediyor. Vatandaş da sağ duyusunu kaybediyor ki vay halimize...

sende haklısın kardeşim biz öyle bir milletiz ki alışmışız ki tepemizde daima coplar tozmuzu kaldırsın tabiiki belki sizin yaşınız henüz genç olduğunda yaşamadığınız için saygı duyarız eğer geçmişte bırak bir subayı bırak bir komiseri yada amiri asker yani erden jandarmayı görmeye bile gölgesinden bile çekinirdik gece rüyalarımıza girerdi 12 eylülü yaşadın mı onuda bilmem ben ülkücüyüm ama yinede oyum evet evet evet sakın benide yalnış anlama ben sadece içimden geçenleri yazıyorum hayat tercübesi olarak yansıtmaya çalışıyorum teşekürker...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Günahsız suçsuz ülkücüleri ve solcuları denge olsun diye bir sağdan bir soldan astık diyen zalimleri unutmamak adına EVET.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verilen cevaplar boşuna silinmemiştir bu forumda boşuna hiç bişey yapılmaz herkes birdir ayrımcılık yoktur ayrıca bizim görevimizi bize sölemeyin siz kendinize bakın önceden banlanmıştınız hatırlıyosam, biz konuları yorumları okuyoruz..

neyi tartışıgımız belli bimiyosana yorum yapma..

Forum kuralları bölümünde bi konu açtım o konuyu okuyun okumayanlar hala konuşuyo saçma saçma..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

S.A.Sayın üst yöneticiler,Bence kendi fikirlerinize uygun olanlara ve iftira,hakaret yapanları görmezden geliyorsunuz.gördüğüm kadarı ile yorumları taraflı olarak karar veriyorsunuz.kendi fikrinize uygun belli kişilere hiç bir ikaz yapmıyorsunuz.Daha adaletli ve hakaniyetli olmanızı ve hakaret ve iftira olmayan yorumlara müdahale etmemenizi dilerim,bırakın herkes kendi fikirlerini özgürce tartışsın.AEO

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin formun olsaydı kahveye çevrilmesini istermiydin hadi söyleyin bana..

ayrıca kim yapıyosa öle bişey atın ya pm yada uyarı butonu koyduk arşatıralım bazen sizler yardımcı olcaksınız bize yanlışmıyım siz sölemiyin ee forumda ayrımcılık var vs.. söleyin geregi neyse yapılır..
    Konu Özgür Erge tarafından (05-08-2010 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne oldu agır bişey mi söyledim sustunuz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Sayın üst yöneticiler,Bence kendi fikirlerinize uygun olanlara ve iftira,hakaret yapanları görmezden geliyorsunuz.gördüğüm kadarı ile yorumları taraflı olarak karar veriyorsunuz.kendi fikrinize uygun belli kişilere hiç bir ikaz yapmıyorsunuz.Daha adaletli ve hakaniyetli olmanızı ve hakaret ve iftira olmayan yorumlara müdahale etmemenizi dilerim,bırakın herkes kendi fikirlerini özgürce tartışsın.AEO
    sayın hilal yıldız bu formda benim ile senin aranda fark yoktur buna emin olabilirsin aynı şekilde yöneticilerimizde öyle ancak bizler bu formda biraz daha çapa sarfedip sizlere daha güzel şeyler sunmanın gayreti içerisindeyiz bununda adı emektir şu sözleriniz ile burada bulunan insanların emeğine haksızlık yapıyorsunuz bu formda benim mesajlarım dahil bir hakaret yada iftira dolu mesaj bırakılmaz silinir ve mesajı yazanla ilgili gereği neyse yapılır
    siz bizleri hem taraf olmakla beraber adaletsiz olmakla suçluyorsunuz kusura bakmayın ama şu sözleriniz bile sizin ne kadar ön yargılı olduğunuzu bize yansıtıyor ben yada diğer arkadaşlarım sizlere daha iyi daha zevkli bir form hazırlamanın heyecanı ile gece gündüz karşılıksız emeklerini verirlerken sizin bu söylediğiniz SÖZLER gerçekten çok üzücü
    son sözüm fazla bir şey değil SADECE EMEĞE BİRAZ SAYYGI OLSUN!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kim hangi partiyi tutarsa tutsun dini dili rengi ne olursa olsun tek bir isteğimiz var bu forma girildiğinde herkes arkadaş ve kardeş olsun birbirini üzmesin kırmasın bu form da herkes bir aile bireyi zaten formumuzun güzelliğide bu o yüzden siz büyüklerde bizlere yardımcı olacak bizlerde üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğiz !!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKP HÜKÜMETİ BUNLARI NİYE SEVSİN Kİ …

“Mayınlı araziyi el âleme verelim” yasası çıkardılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“YÖK kadrolarına kimi istersek, onu alırız” yönetmeliği çıkardılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Maaşlı çalışanlar kümesteki yolunacak kazdır, bunların gelir vergisini artıralım” dediler, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Orman arazileri boş boş duruyor, oralara otel kurulsun” kararı aldılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Türkler kerizdir, tahvil gelirlerine yüzde 10 stopaj ödesin, yabancılar canımız ciğerimizdir, hiç ödemesin” uygulaması başlattılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Askeri yargıyı boş ver, tanımayız” düzenlemesi yaptılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Memur ölene kadar çalışsın, çok istiyorsa, öldükten sonra emekli olsun” yasası çıkardılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Yabancı gelsin, canı ne kadar çekiyorsa o kadar toprak alsın” yasası çıkardılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Herkesin telefonu dinlensin, bu işin denetlemesini, Başbakan kimi görevlendirirse o yapsın” hükmüne vardılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Memur kessin sesini, topluca şikâyet başvurusu yapmaya kalkarlarsa maaşları kesilsin” yasası çıkardılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Milli park hikâyedir, çevre raporuna filan gerek yok, nerede altın varsa, orayı siyanürlesinler” yasası çıkardılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Çiftçilik belgesi olmuş olmamış hiç önemli değil, ben kafama göre, kime istiyorsam ona tarımsal destek vereyim” dediler, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Erkek yapıyorsa çapkınlıktır, kadın yapıyorsa zinadır” yasası çıkardılar, Anayasa Mahkemesi iptal etti.

“Ahali uyanmadan GDO sokuşturalım” yönetmeliği çıkardılar, Danıştay durdurdu.

“Kanun benim... İstediğim hâkimin, savcının telefonunu dinlerim” yönetmeliği çıkardılar, Danıştay durdurdu.

“Devlete ait arazileri canım kime istiyorsa ona tahsis ederim” dediler, Danıştay durdurdu.

“Enflasyon oranı filan beni ırgalamaz, belediye otobüsüne yüzde 30, yüzde 50, istediğim kadar zam yaparım” kararı aldılar, Danıştay durdurdu.

“Sınava gerek yoktur, liyakate ben karar veririm, kimi istiyorsam onu milli eğitim müdürü yaparım” dediler, Danıştay durdurdu.

“İşime gelmeyen, biat etmeyen eczacının sözleşmesini feshederim” hükmüne vardılar, Danıştay durdurdu.

“Elde avuçta ne varsa sattık zaten, Seydişehir Alüminyum’u da satalım” kararı aldılar, Danıştay durdurdu.

“Doktorlar ukalalık yapmasın, alayını taşeron yapalım, mal gibi kiralayalım” dediler, Danıştay durdurdu.

“Maç başladıktan sonra kuralı değiştirelim, imam hatipler bu seneki sınava farklı katsayıyla girsin” kararı aldılar, Danıştay durdurdu.

“Tekel’i şakır şakır yabancıya sattık, bu işçileri ya kapının önüne koyalım ya da köle gibi çalışsınlar” hükmüne vardılar, Danıştay durdurdu.

“Şeker fabrikalarını da Tekel gibi yabancıya satalım, nasıl olsa işçilerini 4C yaparız” dediler, Danıştay durdurdu.

“Öyle her yerde içki içilmesin, sarhoş bunlar, karantina bölgeleri yapalım, vebalı gibi orada içsinler” kararı aldılar, Danıştay durdurdu.

“Özürlülerin ne kadar özürlü olduklarını nüfus cüzdanlarına yazalım, kimliğini gösterdiğinde bilelim ne kadar özürlü olduğunu” yönetmeliği çıkardılar, Danıştay durdurdu.

Örnek çok. Niye sevsinler ki bu sistemi, hukuku, Anayasayı.

O YÜZDEN SONUNA KADAR HAYIR

Sayfa 19/32 İlkİlk ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri