Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
Sayfa 24/32 İlkİlk ... 14151617181920212223242526272829303132 SonSon
318 sonuçtan 231 ile 240 arası

Konu: Referandum Anketi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değişiklik olacak olan maddeler nelerdir neleri değişecek kimse anlatmıyor durmadan evet veya hayır deyin deniliyor vatandaş bende dahil evet veya hayır deyince neler değişecek bilmiyor bu durumda nasıl güvenipte evet hayır diyeceğiz önce halka bu değişecek olan maddeleri anlatsınlar sonra oy beklesinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu günkü yönetim kendi cıkarları icin calısıyor. hayır diyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu akp ikdidarı her konuda beceriksizliğini göstermiştir genel kurmaybaşkanını bile kendi çıkarlarına göre bir kişi bulamadağı için secememiştir ama biz sabırlıyız bekleriz şurada ne kaldıki fotoş efendinin öğrencileri şu anda teğmen 15 yıl sonra falan general ourlar onlardan birini secerler artık referanduma gelince bence akpnin ve btpnin acık kalmasına gerek yok zatn bir işe yaramıyorlar terör unsuru kişileri arlarında barındıran partiler kapatılsın hatta idam edilsin ben kesinlikle hayır diyorum ne mutlu türküm diyenediyebilene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendende kocaman bir hayır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu olaya particilik gözü ile bakan insanlara yazık diyorum. çünkü olay particilik değil.
    akplisi chplisi mhplisi.. Kim olursa olsun. isterse tarafsız olsun. Herkes mantığı ile bu oylamaya katılmalı. Çünkü geleceğimiz ile ilgili bir karara varılacak.
    Başbakan evet dedi diye evet denmez.
    kılıçdaroğlı hayırda hayır vardır dedi diye hayır denmez.
    sen kendi özgür iradene ggöre eveti hayırı sececeksin. Bak bakalım evet desen ne olacak,hayır desen ne olacak.
    Allah Türk milletinin yardımcısı olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu olaya particilik gözü ile bakan insanlara yazık diyorum. çünkü olay particilik değil.
    akplisi chplisi mhplisi.. Kim olursa olsun. isterse tarafsız olsun. Herkes mantığı ile bu oylamaya katılmalı. Çünkü geleceğimiz ile ilgili bir karara varılacak.
    Başbakan evet dedi diye evet denmez.
    kılıçdaroğlı hayırda hayır vardır dedi diye hayır denmez.
    sen kendi özgür iradene ggöre eveti hayırı sececeksin. Bak bakalım evet desen ne olacak,hayır desen ne olacak.
    Allah Türk milletinin yardımcısı olsun..
    Basri kardeş bende aynı fikirdeyim, ama millet öyle düşünmüyor, herkes fikrine güvendiği insanların peşinden gidiyor. örneğin sabih kanadoğlu,bedri baykam,edip akbayram, rojda,gülten kaya (ahmet kayanın eşi) HAYIR diyeceğiz diyorlar bu insanları seven insanlar hayır oyu verecek.hasan celal güzel,emine şenlikoğlu,(yazar)salim uslu (hakiş başkanı)ahmet özhan bu insanlarıda sevenler EVET oyu verecek demokrasi istiyoruz hürriyet istiyoruz ama ne yazıkki kendi hür irademizi sandığa yansıtamıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beni yine banlarlar ama HAYIR diyeceğim

garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı bir duvar
    ey ulusum korkma nasıl böyle bir imanı boğar
    medeniyet dediğin tek kişi kalmış canavar

ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım
    hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım
    yırtarım dağları enginlere sığmaz taşarım

şu ezanlarki şehadetleri dinin temeli
    ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli
    değmesin mabedime namahrem eli

der mehmet akif ersoy ne güzel bir şairdir o işte bu yüzden HAYIR vatanım için milletim için al bayrağım için şehitlerim için sonuna kadar HAYIR diyeceğim allah türk milletinin yar ve yardımcısı olsun saygılarımla
    Konu sensi tarafından (09-08-2010 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beni yine banlarlar ama HAYIR diyeceğim

garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı bir duvar
    ey ulusum korkma nasıl böyle bir imanı boğar
    medeniyet dediğin tek kişi kalmış canavar

ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım
    hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım
    yırtarım dağları enginlere sığmaz taşarım

şu ezanlarki şehadetleri dinin temeli
    ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli
    değmesin mabedime namahrem eli

der mehmet akif ersoy ne güzel bir şairdir o işte bu yüzden HAYIR vatanım için milletim için al bayrağım için şehitlerim için sonuna kadar HAYIR diyeceğim allah türk milletinin yar ve yardımcısı olsun saygılarımla
    senı hayır yada evet dediğin için banlamadık. Sen bir kez hayır demişsin ama hala burda polemık yaratmak için ikide bir mesaj yazıon.

Banlanmanın tek nedeni şimdi yaptığın gibi herşeyi kendıne yontman ve kendi düşüncelerini başkalarına benımsetmek istemen ve başkalarının görüşlerine saygı duymaman ve burda adminlerin uyarılarını dikkate almaman.

Bu forumun kuralları var adminleri var bunlara uymak zorundasın bu kadar basit.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senı hayır yada evet dediğin için banlamadık. Sen bir kez hayır demişsin ama hala burda polemık yaratmak için ikide bir mesaj yazıon.

Banlanmanın tek nedeni şimdi yaptığın gibi herşeyi kendıne yontman ve kendi düşüncelerini başkalarına benımsetmek istemen ve başkalarının görüşlerine saygı duymaman ve burda adminlerin uyarılarını dikkate almaman.

Bu forumun kuralları var adminleri var bunlara uymak zorundasın bu kadar basit.
    volkan kardeşim bende bir başka forumda yöneticiyim forum kurallarını ihlal eden mesaj yazmışsam banlamakta haklısın ama görüyorsun herkes fikrini lehte yada alehte yazıyor bazı konulara mecburen cevap vermek zorunda hissediyor insan kendini oldu bundan böyle mesajlarıma dikkat ederim saygılar kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan kardeşim bende bir başka forumda yöneticiyim forum kurallarını ihlal eden mesaj yazmışsam banlamakta haklısın ama görüyorsun herkes fikrini lehte yada alehte yazıyor bazı konulara mecburen cevap vermek zorunda hissediyor insan kendini oldu bundan böyle mesajlarıma dikkat ederim saygılar kolay gelsin
    dikkat ederseniz seviniriz..

Saygılar..

Sayfa 24/32 İlkİlk ... 14151617181920212223242526272829303132 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri