Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
Sayfa 7/32 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
318 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Referandum Anketi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ankette lütfen kendi yorumunuz kendınıze yapın o neden hayır o neden evet dediği herkezın kendısıne herkez birbirini görüşüne saygılı olsun.

Bu mesajdan sonra yazdıklarımızn dışında mesaj yazanların mesajları sılınıecek ısrar edenlerden forumdan uzaklaştırma cezası alacaktır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ankette lütfen kendi yorumunuz kendınıze yapın o neden hayır o neden evet dediği herkezın kendısıne herkez birbirini görüşüne saygılı olsun.

Bu mesajdan sonra yazdıklarımızn dışında mesaj yazanların mesajları sılınıecek ısrar edenlerden forumdan uzaklaştırma cezası alacaktır.
    ben bir mesaj yazmıştım ancak göremiyorum...tuhaf, silindiğinide göremiyorum...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar evet veya hayır demek değil inan verilecek tek kelime türkiyenin ve bizim hepimizin dahada önemlisi gelecek nesiller için çokmu çok önemlidir inanın hangisi uygunsa o kelime çıksın türkiye için inanın herkes çok iyi düşünmeli ben mhpliyim ama şugün bu partiden falza bir beklentim yok ...yani demek istedğim kimse ben bu partiliyim şu partiliyim deyipte parti arkasında koşmaya ugraşmayalım takım tutar gibi tutmayalım arkadaşlar bu kafaların artık değişime ugraması gerek inanın türkkiye gençliği için çok önemli ilerisi için ..ama burada bişieyi ayırmak gerek yanlışta anlaşılmak istemem herkese evet yada hayırı seçin demiyorum hangisi kafanıza yatıyorsa kanunların kıyaslayın ona göre verin ben bu partiliyimde işte o ne derse o olur olayı olmasın arkadaşlar .....ama artık türkiyenin ileriye dönük yüksek makamlarda yumrugunu vurduğu zaman herkes durması dikkatli olması gerekmetedir herşeyin hayırlı arkadaşlar hayırlı neyse türkiye için o olsun ben daha karar vermedim düşünüyorum tek tek inceleyip kıyaslama kelimelerin ne anlama geldiğini inceleyip karar verecem.saygılarla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hayır diyorum.bunların darbecileri yargılayacagınada inanmıyorum.çünkü üzerinden 30 sene geçmiş.zamanaşımı olmuş.ayrıca yargı bağımsız olmasa akp ye açılan kapatma davasında akpyi kapatırdı.Ayrıca kamuda çalışan işçi ve memurların bazı hakları ellerinden alınıyor.o dönemden kalan yök için hiçbir hazırlık yok kalkacak diyorlardı tık yok.bu ve buna benzer birçok şey için ve hükümetten başka kimsenin anlamadığı bi paket için HAYIR DİYORUM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır.
    Konu aliihsan48 tarafından (26-07-2010 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye'de bir sivil darbe anayasası yapılmaya çalışılıyor.Laik cumhuriyet rejimi yok edilmeye çalışılıyor.Bağımsız olan yargı tarafsız olması gerektiği halde,bugün kısmen taraf ve bağımlı hale gelmiş durumda.Böylece güven bunalımı yaşanmakta.Halk olarak aklımızı başımıza almadığımız sürece anayasanın değiştirilmesi dahi teklif edilemeyecek olan maddeleri ,gözyaşı dökülerek ,duygu sömürüsü yapılarak değiştirilmeye açılacaktır.Bu nedenlerle vatanını seven herkes iyi düşünsün ve bir kör döğüşünün kahramanı olmasın.Asker ve ordu cumhuriyetin teminatı olduğu için rejim içindeki tehlikeleri gördüğü zaman darbe yapmalıdır.1982 yılında askerliğini yapmış bir genç olarak,izlenimim halkın darbeyi istediği yolundaydı.O günleri yaşamayan ahkam kesmesin.Sadece yargılamada yapılan yanlışlıklarla kurunun içinde yaş ta yandı.Bu durumu onaylamıyorum.Oyuım, hayırlı hiçbir icraatı olmayan akp ye hayır olacaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sadece bir tavsiye

bence akp sayın Erkan YOLAÇ abimizle anlaşıp millete ewet dedirtecek sorular ayarlasın.Erkan YOLAÇ kesinlikle ewet dedirtip anayasayı değiştirmek için akp ye yardımcı olur.
    örnek sorular;
    * geçim sıkıntısı varmı - ewet
    * ay başını getiremiyosunuz değil mi - ewet
    * işsizsiniz değil mi - ewet
    .......vs vs vs

bakın ne kadar basit.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır

Sayfa 7/32 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri