REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
Sayfa 17/32 İlkİlk ... 789101112131415161718192021222324252627 ... SonSon
318 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Referandum Anketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Memurlara ve diğer kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınacak. Toplu sözleşme yapılması sırasında uyuşmazlık çıkması halinde, taraflar Kamu Görevlileri Kuruluna başvurabilecek. Kurul kararları, kesin ve toplu sözleşme hükmünde olacak. Toplu sözleşme emeklilere de yansıtılacak.

Greve katılan işçilerin ve sendikanın kasıtlı veya kusurlu hareketleri sonucu grev uygulanan iş yerinde neden oldukları maddi zarardan sendika sorumlu tutulamayacak. Siyasi amaçlı grev ve lokavt, dayanışma grevi ve lokavtı, genel grev ve lokavt, iş yeri işgali, iş yavaşlatma, verim düşürme ve diğer direnişlere ilişkin yasaklar kaldırılacak.

bu maddelere hayır oyu mu vereceksiniz?daha çok hak elde etmeye hayır dememek gerek bence....[/COLOR]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birbirinizin kararlarına saygılı olun gereksiz mesajlar silindi herkez kendi işine baksın ortamda gerginlık yaratacaz siyaset yapıcaz diye gereksiz mesajlar yazıyorsunuz. buna başından söyledım izin verilmeyecek yazdığınız gereksiz mesajlar silinecek ısrar edenlere ceza verilecek.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    millet vekili dokunulmazlığı kalkmadığı için , yargının bağımsızlığına inandığım için , yasamanın , yürütmenin , yargının ayrı ayrı olması gerektiğine inandığım için, hayır oyu kulanacam

Aynen düşüncelerine katılıyor ve HAYIR oyunu kullanacağım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah allah hayret bişi yaaa ben zannettimki çoğunluk evet çıkacam meğerse çoğunluk hayır çıkmış yaaaa akp'li olmamama rağmen evet oyunu kullandım eski kanunlarda tabiiiki TÜRK milletinin yararına değişmesi gerektiyine inanıyorum ve bir çok kanunun yasanın ve en önemlisi bazı zihniyetlerin değişmesi gerektiyine inanıyorum bakalım referandumdan ne çıkacak ben evet diyorum selametle saygılarımla aliharbiye
    sen şu anayasa pakette milletin yararına olan bir madde söle bende evet diyeyim :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vedati Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen şu anayasa pakette milletin yararına olan bir madde söle bende evet diyeyim :49:
    üstteki son yazdığım 3-4 mesaja bakınız....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstteki son yazdığım 3-4 mesaja bakınız....
    baktım üstadım baktım o bahsettiğiniz ailesinede kattğınızde 5 milyon eder

oysa biz 70 milyonu ilgilendiren yasa paketinden bahsediyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Parti kapatılması

- Siyasi partilerin kapatılması zorlaştırılıyor. Siyasî partilerin kapatılması, Yargıtay Cumhuriyet Bassavcısının talebi üzerine, Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu bulunan her bir siyasî partinin beşer üye ile temsil edildiği ve Meclis Başkanı başkanlığında oluşturulacak.

Komisyonun üye tam sayısının üçte iki çoğunlugu ve gizli oyla verecegi izin üzerine açılacak dava, Anayasa Mahkemesince kesin olarak karara bağlanacak. Komisyonun bu kararı, yargı denetimi dışında. Reddedilen izin basvurusunda ileri sürülen sebepler, hiçbir şekilde yeni bir başvuruya konu olamayacak. Siyasî parti gruplarında ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde izin konusunda görüşme yapılamayacak ve karar alınamayacak.

Anayasa Mahkemesi

- Anayasa Mahkemesi'nin yapısı değişiyor. Mahkeme 19 üyeden oluşacak. Yüce Divan kararlarına yeniden inceleme istenebilecek. Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru da yapılabilecek.
    - 16 üyeyi Cumhurbaşkanı, 3 üyeyi TBMM seçecek. (TBMM 2 üyeyi Sayıştay, 1 üye baro başkanlarının avukatlar arasından gösterecekleri adaylar içinden seçiyor) / (Cumhurbaskanı 3 üyeyi Yargıtay, 2 üyeyi Danıştay, 1 üyeyi Askeri Yüksek İdare Mahkemesi, 3 üyeyi YÖK'ün göstereceği üyesi olmayan öğretim üyelerinden, 5 üyeyi üst kademe yöneticileri, serbest avukatlar veya Anayasa Mahkemesi raportörleri arasından; 2 üyeyi yüksek öğrenim görmüş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasından seçer.)
    - Üyeler, 12 yıl görev yapacak. Bir üye iki defa seçilemeyecek.
    karar vermeden önce okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benden evet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır yargı tarafsızlığı için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Memurlara ve diğer kamu görevlilerine toplu sözleşme yapma hakkı tanınacak. Toplu sözleşme yapılması sırasında uyuşmazlık çıkması halinde, taraflar Kamu Görevlileri Kuruluna başvurabilecek. Kurul kararları, kesin ve toplu sözleşme hükmünde olacak. Toplu sözleşme emeklilere de yansıtılacak.

Peki anlaşamama halinde başvurulacak Kamu görevlileri kurulunu kimler atayacak biliyormusun ben söyleyim hükümet.Değişen ne olacak.Nedense açıklanan maddeler hep eksik açıklanıyor.

Sayfa 17/32 İlkİlk ... 789101112131415161718192021222324252627 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri