arkadaşlar evet veya hayır demek değil inan verilecek tek kelime türkiyenin ve bizim hepimizin dahada önemlisi gelecek nesiller için çokmu çok önemlidir inanın hangisi uygunsa o kelime çıksın türkiye için inanın herkes çok iyi düşünmeli ben mhpliyim ama şugün bu partiden falza bir beklentim yok ...yani demek istedğim kimse ben bu partiliyim şu partiliyim deyipte parti arkasında koşmaya ugraşmayalım takım tutar gibi tutmayalım arkadaşlar bu kafaların artık değişime ugraması gerek inanın türkkiye gençliği için çok önemli ilerisi için ..ama burada bişieyi ayırmak gerek yanlışta anlaşılmak istemem herkese evet yada hayırı seçin demiyorum hangisi kafanıza yatıyorsa kanunların kıyaslayın ona göre verin ben bu partiliyimde işte o ne derse o olur olayı olmasın arkadaşlar .....ama artık türkiyenin ileriye dönük yüksek makamlarda yumrugunu vurduğu zaman herkes durması dikkatli olması gerekmetedir herşeyin hayırlı arkadaşlar hayırlı neyse türkiye için o olsun ben daha karar vermedim düşünüyorum tek tek inceleyip kıyaslama kelimelerin ne anlama geldiğini inceleyip karar verecem.saygılarla