REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
Sayfa 2/32 İlkİlk 12345678910111227 ... SonSon
318 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Referandum Anketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah allah hayret bişi yaaa ben zannettimki çoğunluk evet çıkacam meğerse çoğunluk hayır çıkmış yaaaa akp'li olmamama rağmen evet oyunu kullandım eski kanunlarda tabiiiki TÜRK milletinin yararına değişmesi gerektiyine inanıyorum ve bir çok kanunun yasanın ve en önemlisi bazı zihniyetlerin değişmesi gerektiyine inanıyorum bakalım referandumdan ne çıkacak ben evet diyorum selametle saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kesinlikle hayır.Bu adamların demokratik söylemlerle vatandaşı aptal yerine koyup siyasi rant uğruna her yolu mübah görmelerini protesto için kesinlikle hayır.Bu ülkede istedikleri gibi at koşturamayacaklarını bu ülkenin babalarının veya tarikatların çifliği olmadığını görmeliler.
    çok güzel özetlemişsin Kuçer dostum.kesinlikle HAYIR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neler değişecek neler olacak
    linke tıkla oku öğren

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu gacvokem tarafından (25-07-2010 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avrupa Parlamentosu sosyalist grup başkanvekili Hannes Swoboda, CHP'ye "anayasa değişikliği paketinin arkasında durması" çağrısını yaptı.
    "Demokratsan destekle" diyor. Swoboda, Avusturyalı bir sosyaldemokrat. AKP taraftarı falan değil, adam solcu.Dolayısıyla, adamcağıza öyle hükümet yandaşı, yalaka, liboş falan diye ha...karet etmek de pek kolay değil...

"bürokrat ideolojisi" gözlerini hepten kararttığı için gerçeklerden iyice koptu, atılacak son barut olan "son saçmalıklara" umut diye sarılıyor: Seçim barajı yüzde 7'ye inerse belki meclise iki üç parti daha dalar, AKP'nin koltuk sayısı da azıcık düşer...
    Amaç demokrasi falan değil, iktidara kamış...

Anayasa Değişikliğine sonuna kadar EVET !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Anayasa değişiklerinde Türk milletin leyhine ziyadesinden milletvekili bakan başkan yararlarına değişim söz konusudur bu bir gerçek azda olsa anayasada Türk milletinin adına bazı değişiklerin olması çok iii ama en çok sinirimi bozan hani kimliklerimizde islam yazması ve milletvekillerinin dokunulmazlığın kaldırılması gerektiyine inanıyorum kaldıki başka bir sorun daha var milletvekillerinin aldıkları maaşlar ve milletvekilliyi düştüyü zaman emeklilik gibi süper bir maaş bağlanması artı millet vekili olacak olan şahsilerin en az üniversite mezunu olması gerek dahası alacakları maaşlar en çok 2 milyar olmalı peş keş yok olmamalıda ama nerde bakalım ölmeden evvel bu saydıklarımı görecekmiyiz pek ümidim yok ama umarım değişir saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben evet diyorum çünkü 367 faciasını tekrar yasamak istemiyorum ben evet diyorum çünkü yargı mensuplarının bir siyasi parti lideri gibi konuşmasını istemiyorum ben evet diyorum anayasa mahkemesi parti kapatmasın diyorum evet diyorum artık darbe yapılmasın dıyorum ben evet diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

referandumda oy kullanmak gerekir diye düşünüyorum ama evet ama hayır kullanırsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de koca bir HAYIR diyorum eğer evet denilirse bence onların rahatca atkoşturabilecekleri istediği kişilere istediklerini yaptırabileceklerini hatta ve hatta bu anayasanın açık bir yerinden başımıza bela olan kö...k pkk başımıza kadar getirmeyi düşünmekteler bunlara karşı hala evet diyebiliyorsak vay canımıza vay benim MİLLETİME VAYYYY

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ak partiyi tasvip etmeme rağmen evet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hayır diyorum çünkü bunlara güvenim yok

Sayfa 2/32 İlkİlk 12345678910111227 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri