REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
Sayfa 9/32 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
318 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Referandum Anketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre sadece tartışma deyil EVETveya HAYIR mesajı yazılmalıdır kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır diyelim hayra yoralım arkadaslar hayırda hayır vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milletimizin artık uyandığını gördükçe inanın çok seviniyorum.Bravo Türkiye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp yi sevmediğim için ve yapılan değişikleri onaylamadığım için kesinlikle hayırrrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle evet
    ne olursa olsun 80 anayasası askeri anayasa
    kısmi de olsa değişmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

söylemler ve yapılanları samimi bulmadığım için ve genel anlamda bir anayasa değişikliği yapılmadığı için hayır diyorum.Sadece işlerine gelen maddeler de değişiklik yapılıyor yanına bir iki tanede vatandaşı az da olsa ilgilendiren madde koyuyorlar,artık bu uyanıklıklara karnımızın doyduğunu düşünüyorum,sonucun milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

darbecilere karşı evet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya bu güne kadar Devleti düşünenler nerdeydi, Birileri arı kovanına çomak sokunca kötü oldu değilmi? Bu güne kadar defalarca uyguladıkları devalüasyonlarla, darbelerle, asıp kesmelerle bu millete etmediklerini bırakmayanlar, durmuşlarda hayır diyeceklermiş, E değin de görün anyayo konyayı... Selanızı bile verecek imam bulamazsınız bu ülkede ondan sonda.... Sahi onlarda da şuur denen bişey yokda maaşlarının bir kısmını vatandaşlarla paylaşmayı, onlara bir çay bile ısmarlamayı çok görerlerya...Ben hepsini çoook iyi bilirim de ....Valla geriya adım atmak çok zül bir harekettir. Sen bunlardan daha iyisini yapacaksınki ondan sonra vatandaşın teveccühünü kazanacaksın. Bunlarda onlardan esinlenerek bu alışkanlığa büründüler... Kimse kimseye bahane bulmasın? Durmuş ne ................... birisi Recep Bey'de Recep By. diye tutturmuş başka türkü filan bildiği yok...İnsan hiç olmazsa bazen makam değiştirir. Artık millete gına geldi bu recep by gandisinden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pireye kızıp yorganı yakan forum sakinleri varsın yaksınlar 30 yıldan beri memleket yanıyor zaten..yakanların ekmeyini yağlayın sonrada burada vatan millet edebiyatı yapmaya kaldığınız yerden devam edin...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar memleket yanıyor her ilde türk-kürt çatışmaları çıkmaya başladı.polisler bişey yapamıyor arabalar devriliyor yakılıyor devlet iyice aciz olmuş.ortam hiç iyi değil hergün polis ve askerlerimiz şehit oluyor.evlere ateş düşüyor.bir hükümet yetkiliside ağzını açıp konuşmuyor.ben terör konusunda bu kadar sus pus olan bi hükümet görmedim.daha öncede yazmıştım hükümetin yaptığı herşeye oyum HAYIR.

Sayfa 9/32 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri