REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
318 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Referandum Anketi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben darbe yıllarını bizzat yaşadımve gördüm mahalleler bölünmüştü,semtler,okullar,bir mahalleden diğer mahalleye ailenizlede olsa gidemiyordunuz eşinizin ve sizin önünüze parkalı 8-10 genç çıkıyor durdurup sadece şu soruyu soru SAĞCIMISIN,SOLCUMU hiçbirinden değilim demekte dayak sebebi idi binlerce genç gitti allah o günlere geri döndürmesin hükümet başa çıkamadı ve sonra kenan paşa geldi kan bitti kardeşin kardeşi öldürdüğü günlerdi o yıllar darbeleri sevmem ama bir çoğumuz hayatta kaldıysak 12 eylül darbesi sayesinde arkadaşlarımın çoğu birbirini vurdu şu an hayatta değiller o gün SAĞ SOL kavgasını çıkaranlar bugün TÜRK ve KÜRT SAVAŞINI çıkartmaya çalışıyor bakın İNEGÖL ve HATAY olayları halk ev ev dükkan dükkan güneydoğu kökenli vatandaş arıyor bu doğru bir şeymi?? bıraksın güvenlik gücleri müdahale etmesin kürt ve türk birbirini yesin öylemi evet diyenleri bunları düşünmeye davet ediyorum benim şahsi görüşüm HAYIR ŞEHİTLERİM için ATALARIM için HAYIR dedelerim İÇİN HAYIR 30 bin mehmetciğimi katledenleri HABURDA davul zurna İLE karşılatanlara HAYIR açılım masalı ile güneydoğulu Vatandaşları sokağa dökenlere HAYIR Mayınlı arazileri 50 yıllığına israile vermek için kanun hazırlatan kamu oyu baskısından korkup tasarıyı geri çekip DAVOSTA yalandan ONE MİNUTE komedisi oynayanlara HAYIR saygılarımla
    Konu sensi tarafından (02-08-2010 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri