HAYIR illede HAYIR

sonuç belli apacık tüm netteki anketlerde HAYIR %68 evet %32 lerde çok fark var arada

halk gözünü açtı artık bir torba kömüre sattmayacak oyunu tebrikler

ha buarada bu ayın sonunda kömür dagıtımı başlayacakmış sizlere söylüyorum bir torba kömüre kendilerini satanlara diyorum yaww öleceksek şerefimizle ölelim

bu yasa akp kendini yargılanmaktan kurtarma yasasıdır bilmiyormusunuz tayyip ve abdullahın halen kayıp trilyonlar hakkında mahkemeleri sürüyor şuanda dokunulmazlıklarına güveniyorlar ve önümüzdeki genel secimlerde kazanamayacaklarını kendileri bizden daha iyi biliyorlar uyanın ve akp nin yargılanmasını saglamak için hep birlikte HAYIR diyelim

bizler nasıl bi suç işlersek hemen mahkeme karşısına çıkıyorsak onlarıda çıkaralım hiç kimse cezasız kalmasın arkadaşlar ben bile bi sucum varsa cezama razıyım ama akp mahkemelerden kaçıyorlar

düşünsenize birzamanlar türkiyeyi avrupa ihm sine şikayet edenler şuanda türkiyenin başındalar

inan nın artık gururuma yediremiyorum kendinizi düşünmüyor sanız gelecekleri olan çocuk larımız için HAYIR diyelim

ha yasalar elbette degişsin daha iyi yaşamamız için yasalar çıkarılsın fakap tek partinin hazırladıgı bir yasa için HAYIR diyelim

yasalar degişecekse TBMM deki tüm partiler bir araya gelerek yasalar degişmesi için çalışma yaparlar hep birlikte yasa lar degişir

bu nedenle şimdi akp nin tek başına hazırlamış oldugu yasa sadece kendilerini kurtarma yasasıdır bu nedenle HAYIR diyelim

inşallah hepimiz için HAYIRLI olur ..