Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
S.A.Sayın üst yöneticiler,Bence kendi fikirlerinize uygun olanlara ve iftira,hakaret yapanları görmezden geliyorsunuz.gördüğüm kadarı ile yorumları taraflı olarak karar veriyorsunuz.kendi fikrinize uygun belli kişilere hiç bir ikaz yapmıyorsunuz.Daha adaletli ve hakaniyetli olmanızı ve hakaret ve iftira olmayan yorumlara müdahale etmemenizi dilerim,bırakın herkes kendi fikirlerini özgürce tartışsın.AEO
sayın hilal yıldız bu formda benim ile senin aranda fark yoktur buna emin olabilirsin aynı şekilde yöneticilerimizde öyle ancak bizler bu formda biraz daha çapa sarfedip sizlere daha güzel şeyler sunmanın gayreti içerisindeyiz bununda adı emektir şu sözleriniz ile burada bulunan insanların emeğine haksızlık yapıyorsunuz bu formda benim mesajlarım dahil bir hakaret yada iftira dolu mesaj bırakılmaz silinir ve mesajı yazanla ilgili gereği neyse yapılır
siz bizleri hem taraf olmakla beraber adaletsiz olmakla suçluyorsunuz kusura bakmayın ama şu sözleriniz bile sizin ne kadar ön yargılı olduğunuzu bize yansıtıyor ben yada diğer arkadaşlarım sizlere daha iyi daha zevkli bir form hazırlamanın heyecanı ile gece gündüz karşılıksız emeklerini verirlerken sizin bu söylediğiniz SÖZLER gerçekten çok üzücü
son sözüm fazla bir şey değil SADECE EMEĞE BİRAZ SAYYGI OLSUN!!!!!!!!!!!!!!