Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
belli oluyor anladımda açıklamak istemiyorum bu işler boş işler siyaset bana düşmez 12 eylülde Dananın kuyruğu kopacak

en iyisi dost gibi yaşamak

para , siyaset gibi şeyler kördür insanı yoldan çıkarır... :45:

1998-1999-2000-2001-2002-2003-yıllarında nerdeyse sıfıra indirgediğimiz terör ve buna bağlı şehit sayısını 2001 ikiz kuleler baskınından sonra gelişen uluslararası siyasetin ülkemize etkisi kriz ortamı BOB eşbaşkanı ve sonucunda 2003 yılından bu zamama gelişen olaylar sarı yeşil kırmızı bez parçasına bayrağımız diyebilen ne idüğü belirsiz insanların türetildiği ve buna mukabil k....tan kelimesinin sıkca zikredilmesini bölünsek ne olur,diyebilen bence kişilikleri oturmamış bir takım medya mensubun bu referandumda evet demek için haklı tek sebebi yazının içinde gizlidir.

Son 7 sene içinde eğitim sistemindeki çarpıklıkların giderek bağımlı içe kapanık
nesiller yetiştirmesini içinize sindirebiliyorsanız evet deyin.
Ben Hakkarili,Diyarbakırlı,Van'lı dostlarımla ve dolayısı ile güney doğulu arkadaşlarım ve dostlarımla bir cephede karşı karşıya gelmemk için HAYIR diyeceğim.