REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referandumda ne yönde oy kullanacaksınız?

Katılımcı sayısı
1772. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

785 44.30%
  • Hayır

890 50.23%
  • Oy Vermeyeceğim

97 5.47%
Sayfa 25/32 İlkİlk ... 151617181920212223242526272829303132 SonSon
318 sonuçtan 241 ile 250 arası

Konu: Referandum Anketi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp yi tastif etmiyorumda genede evet kullanacağım yazan arkadaşa diyorumki mademki partiyi beğenmiyorsunda neden evet diyosun insan düşünür bu parti bizlere olumlu yaklaşımı ne getirdi ya olumlu düşünür yada tersini olumsuz beğenmiyorsan hayır demelisin yok ben destekliyorum diyorsan evet denmeli tabiki kişilerin görüşüne saygılı olmak lazım ama kararsız olmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polemik yaratmayın oyunuzu evet yada hayır diye belirtin , hayır çıksa sen burda utanacanmı , bunuda düşünün, kimseyi etkileme gibi bir üslubunuz olamaz, uyarıları okumadınız galiba
    Konu gacvokem tarafından (09-08-2010 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senı hayır yada evet dediğin için banlamadık. Sen bir kez hayır demişsin ama hala burda polemık yaratmak için ikide bir mesaj yazıon.

Banlanmanın tek nedeni şimdi yaptığın gibi herşeyi kendıne yontman ve kendi düşüncelerini başkalarına benımsetmek istemen ve başkalarının görüşlerine saygı duymaman ve burda adminlerin uyarılarını dikkate almaman.

Bu forumun kuralları var adminleri var bunlara uymak zorundasın bu kadar basit.
    volkan kardeşim bende bir başka forumda yöneticiyim forum kurallarını ihlal eden mesaj yazmışsam banlamakta haklısın ama görüyorsun herkes fikrini lehte yada alehte yazıyor bazı konulara mecburen cevap vermek zorunda hissediyor insan kendini oldu bundan böyle mesajlarıma dikkat ederim saygılar kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan kardeşim bende bir başka forumda yöneticiyim forum kurallarını ihlal eden mesaj yazmışsam banlamakta haklısın ama görüyorsun herkes fikrini lehte yada alehte yazıyor bazı konulara mecburen cevap vermek zorunda hissediyor insan kendini oldu bundan böyle mesajlarıma dikkat ederim saygılar kolay gelsin
    dikkat ederseniz seviniriz..

Saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı sensi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Seninle aynı fikirde olmayanları sende banlıyosundur herhalde,bu yazılarından belli.başka fikirlere saygın olmadığı her yazıda belli oluyor.AEO.:45:
    Konu gacvokem tarafından (10-08-2010 Saat 08:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

S.A.Seninle aynı fikirde olmayanları sende banlıyosundur herhalde,bu yazılarından belli.başka fikirlere saygın olmadığı her yazıda belli oluyor.AEO.:45:
    arkadaşım bir forumda yönetici olmak kolay iş değildir ve herkesin yapabileceği iş değil ER kişinin yapacağı iştir ben burada banlanmış olabilirim ve yönetici arkadaşlara kırgın ve küskün değilim görevlerini yapıyorlar forum kurallarını ihlal etmek BAN nedenidir kendi düşüncelerimi kimseye kabul ettirmek gibi egoist bir ruha sahip değilimki allah-u ta-la bile zorla kimseyi cennetine nede cehennemine doldurmadığına göre benim ne haddime dünya bir İMTİHAN dünyası herkes zerre kadar yaptığından ettiğinden,söylediğinden.ve verdiği doğru,yada yanlış kararlardan ALLAH,a hesap verecektir inanırmısın kendi forumumda admin olduğum halde 2 yıldır kimseyi banlamadım için rahat olsun saygılarımla sevgili hilal yıldız kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evette desem neye evet diğceğimi bilmiyorum hayır desemde neye hayır diğceğimibilmiyorum yazı tura misali sallıyorum yazı evet tura hayır hangisi gelirse artık şansa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni anayasanın artı ve eksilerini hükümet yetkilileri açıklamadıkları için HAYIR diyorum gerçi muahalefet partilaride tam oalarak bilmiyor içeriğini zannedersem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Bir özür

arkadaşım bir forumda yönetici olmak kolay iş değildir ve herkesin yapabileceği iş değil ER kişinin yapacağı iştir ben burada banlanmış olabilirim ve yönetici arkadaşlara kırgın ve küskün değilim görevlerini yapıyorlar forum kurallarını ihlal etmek BAN nedenidir kendi düşüncelerimi kimseye kabul ettirmek gibi egoist bir ruha sahip değilimki allah-u ta-la bile zorla kimseyi cennetine nede cehennemine doldurmadığına göre benim ne haddime dünya bir İMTİHAN dünyası herkes zerre kadar yaptığından ettiğinden,söylediğinden.ve verdiği doğru,yada yanlış kararlardan ALLAH,a hesap verecektir inanırmısın kendi forumumda admin olduğum halde 2 yıldır kimseyi banlamadım için rahat olsun saygılarımla sevgili hilal yıldız kardeşim
    S.A.Ben yazdığın yazılardan öyle izlenim edindim.Ama sen yukarıda açıkladığın fikirde biriysen,ben senden kusura bakma kardeşim,ben yanılmışım diyor hayatında ALLAH'tan hayırlı yaşamlar ve adaletli yöneticilikler dilerim.AEO.:45:

Sayfa 25/32 İlkİlk ... 151617181920212223242526272829303132 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri